Mindent egy lapra

Hustle

2024.01.02 sawyer

Számomra tipikus 23014141. film, ami bemutatja, hogy ha igazán teszel érte, lehetsz bárki, ami ugyebár egy idilli kép, csakhogy nem igaz. Millió ilyen film készült már, ez semmi újat nem mutat. Kaptafa az egész.

2022.06.15 Kriszta395865

Nem volt rossz, hasonlít a sztori az Artúr királyéhoz. Adam Sandler dumái tetszettek benne és a kosaras jelenetek.

2022.06.07 airbus

Ez a film valóban érzelmeket keltett bennem, ellentétben bármi mással, amit idén vagy mostanában láttam. Néhány rész szerintem giccses volt, de ettől függetlenül mindenképpen érdemes volt megnézni. Nem tudom, hogy a sportág iránti szeretetemről van-e szó, de szerintem anélkül is élvezhető.

2022.06.08 Attila

Tisztességes film, ma láttam. Szép szereposztás. De Sandler már túl van a fénykorán. Még mindig legenda és elismerem a régi munkáit, de mostanára már csak a Netflix kedveli őt nagy szerencséjére.

2022.06.11 MarTone

Zseniális

Zseniális film, óriási sztorival, átélhető karakterekkel.

2022.06.08 drakehun11

Megmondom őszintén nekem tetszett ez a film. Én is ma néztem meg, és aki sportol az tudja, hogy milyen érzelmek és szenvedések vannak ebben a filmben. Adam Sandler itt is megmutatja, hogy mennyire jó színész. Én csak ajánlani tudom mindenkinek jó szórakozást!