Túszdráma az Apple Store-ban

Túszdráma az Apple Store-ban

iHostage
Érdekességek

Amikor egy fegyveres behatol egy Apple Store-ba Amszterdam szívében, a rendőrségnek kényes patthelyzetet kell megoldania. A film valós eseményeken alapul.

(szarka84)

Rendező: Bobby Boermans
Forgatókönyvíró: Simon de Waal
Ország: Hollandia
Premier: 2025.04.18. | Netflix (2025.04.18.)

2025.05.07 padar8821

Jobbra számítottam.

2025.04.28 Lóri Ádámcsik

Gyenge

Az alapsztori jó lenne, de igazából semmi nem történik a filmben. Nulla izgalom és fordulat.

2025.05.05 Griff

Jobb, mint ahogy történt

Azt kaptam, amit vártam. Anno 2002-ben volt a film alapjául szolgáló túszejtés, amit felturbóztak nekünk, mert bizony eseménytelenebb volt, mint amit a Netflixtől kaptunk. Fegyveres rablásnak indult, ebből lett egyszemélyes túszdráma, ahol az 5 óra alatt szinte semmi érdemleges nem történt. A kb. 70 benntartózkodóból 5 maradt, a többi kifutott. A túszon kívüli 4 ember egy szekrényben vészelte át az 5 órát. Az elkövető túlélte. Na ezt leforgatva tényleg csak egy gyenge dokut kaptunk volna. E helyett kaptunk drámát, emberi reakciókat, hibázást, túszmentést. Ilyen szemszögből nézve erős középszer lett nekem. Hogy mennyire valósra vették a kinézetet, itt egy akkor és ott készült fotó: https://cdn.magyarnemzet.hu/2022/02/9Wo4K2gpG6agd7uDFrOHWCMRBLdic7pmkT2qat7ZNVk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFiMDQzYTlkNzJlYTQzYzJhYjFjNzc1MjU1YmU4MjU3.jpg

2025.04.18 Gríz

Meg kell hagyni, nagyon autentikusan és különféle eszközökkel próbálkoztak testközelbe hozni az akciót - csak közben elfelejtették, hogy sztorinak is kellene lennie.