Egy fekete humorú vígjátéksorozat, melynek főhőse egy fiatal, gyönyörű nő, aki miután elcsavarja a férfiak fejét, lelécel a pénzükkel.
(hp)
(hp)Mikor megláttam a sorozat beharangozóját, majd később a pontozását, azonnal érdekelni kezdett a dolog. Sejtettem, hogy nem egy tucat szériával lesz dolgom. A történet egyszerű, de nagyszerű ötleten alapult, így remek szórakozást ígért, és szerencsére nem is kellett csalódnom benne. A sztori szerint adott egy csaj, aki férfiakat és nőket csábít el, aztán lenyúlja a pénzüket, hogy aztán végleg távozzon a sértettek életéből. A sorozat azonban nem ám csak egy bűnügyi nyomozás vagy egy lélektani dráma: hanem egy komédiába csomagolt könnyed karakterdráma, helyenként szellemes, sőt már-már abszurdba hajló, jól vezetett történettel és egyedi karakterekkel. Rendkívül jó ritmusban kapjuk a hol szomorkás, hol vicces jeleneteket, mindezt úgy, hogy közben remekül helyezik el a karaktereket a sakktáblán, miközben a sztori is megfelelő iramban halad. Szóval soha rosszabb szériát, bátran tegyetek egy próbát vele, ti sem fogjátok megbánni!