74% 62 szavazat
Ismeretlen föld

Ismeretlen föld

También la lluvia
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Sebastain, a rendező és Costa, a producer Kolombusz filmet forgat Dél-Amerikában. Szinte az első válogatáson megtalálják az egyik főszereplőt, aki a leigázott nép törzsfőnökeként fog szerepelni a filmben. A férfi nyomorúságos körülmények között él a családjával és egy helyben szerveződő erő első embereként szembeszáll a hatalommal, mert a környék elnyomott családjai nem jutnak tiszta ivóvízhez. A filmes stáb természetesen nem örül, hogy Daniel gyakran keveredik utcai harcokba.

Rendező: Icíar Bollaín
Forgatókönyvíró: Paul Laverty
Ország: Franciaország, Spanyolország, Mexikó
Premier (HU): 2011.09.29.
 
2023.08.18 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

Minden bizonnyal nem alkalmas pillanatban vágtam bele.

Annyit levágtam, hogy fontos társadalmi témája volt, de sajnos az elején kicsekkoltam belőle, és a laptopomat nyomkodtam, miközben a háttérben ment. Úgyhogy az értékelésem a bevonódás hiányának szól inkább, mint a film tényleges minőségének.

0
 
2016.04.15 irongozu

Ez a film remekül beszél a filmkészítés nehézségeiről, illetve az végtelenségnek készülő alkotás és a pillanatnyi emberi segítség közti választás dilemmája is felvetődik. Emellett jó jellemrajzokat is láthatunk. Izgalmas, emberi és nyugtalanító mozi ... Több

0
 
2015.08.21 Dracule

Varázslatos alkotás. Kivétel nélkül ajánlom mindenkinek, tökéletes választás lehet, ha az ember teljesen el akar merülni egy más világban. Ennek a történetnek mindig meg lesz a maga helye és ideje. Nagyon szerettem és szeretem a mai napig.

0
 
2015.05.21 krisztike18

Nagyon izgalmas, emberi és nyugtalanító mozi az Ismeretlen föld , amely után mindenki jobban értékeli majd, ha a kezébe vesz egy pohár friss vizet.

0

A film összbevétele 5 810 330 dollár volt (imdb.com).

#1