Nem egy minden idők legjobb Adam Sandler filmje lett. Sok az erőltetett poén, sőt, már ott erőltetett hogy Adam játssza a női testvért is. Al Pacino kapcsán a Keresztapa megemlítése igazán aranyos poén volt, ám leginkább az az egy tudott megnevettetni. A többi leginkább ripacskodásnak minősült.
Tényleg imádom Adam Sandlert, de ez minősíthetetlen. Képtelen voltam végig nézni. Idegesítő és végtelenül szánalmas az egész. Nem tudom, hogy adhatja ehhez a nevét.
Szerintem szórakoztató,hogy Adam Sandler játsza a női és férfi szerepet is.Jillnek vannak igencsak vicces jelenetei.De egy jó vígjátékba nem is lehet jobbat találni,mint Adam Sandler.
Egy újabb film Adam Sandlertől. Többet vártam az előzetes alapján, de ez csak egy egyszer nézhetős film. Szinte az összes poén le lett lőve a trailerben.
Ez nagyon rossz volt, Adam Sandler mélypontja. Al Pacino, hogy vállalhatta el a szerepet rejtély számomra.
Nagyon szeretem Adam Sandlert és vele együtt az összes filmjét. Ebben a filmben is igen csak jól helyt állt színészünk, mivel remekül játszotta a női szerepet is, le a kalappal előtte.
EGYSZERŰEN FELFOGHATATLAN! Szabályosan haragszom a színészekre, sőt mindenkire aki elkészítette a filmet, és ezzel lopta az időt az életemből. Egy olyan kaliberű színészt pedig mint Al Pacino, aki módszeresen rombolja a kimunkált dicsőségét, sajnos v... Több
Életem legrosszabb filmje, kb 20 percet bírtam ki belőle és sírva kapcsoltam ki. Nem tudom, hogyan tudta ehhez a nevét adni Al Pacino, nagy csalódás volt. Egy csillagot is csak azért kap, mert kötelező értékelni
A film egyszerűen kibírhatatlan és nézhetetlen. A viccesnek szánt részeken egyszerűen nem lehet nevetni, maximum kínunkban. Kritikán aluli, még a Sandler filmek körében is alulteljesít.
Adamnak vannak jó filmjei, ez is azok közé tartozik. Poénos ,hogy két szerepet is játszik a filmben. Huncut sztorija van. Bár én ha pasi lennék, se tudtam volna ezt a szerepet elválalni. Picit nekem durva.
Sajnos ez a film számomra tényleg a nézhetetlenség határát súrolta. Alapból gyűlölöm Adam Sandlert, de ez mindennek a legalja