Ez végre egy igazán szórakoztató és látványos film lett. A tekintetet végig a képernyőre szegezi és még a fülnek is kellemes pillanatokat okoz a zene. Szerintem ez valami fantasztikus film lett.
Érzelmileg igen megkapó film. Janis Joplin élete és dalai olyan érzéseket keltenek bennem életre, melyeket igen nehéz szavakba önteni. Érdemes megnézni.
Méltó megemlékezés az ikonikus énekesnőről, simán mellé tudom tenni a tavalyi Amynek. Nagyszerű film, amit nem csak a rajongóknak tudok jó szívvel ajánlani.
Nagyon-nagyon jó. Azt hiszem tényleg ilyen lehetett, mint amilyennek ez a film mutatta be. Jók a visszaemlékezések, és a Janis bevágások is. A hangja pedig zseniális. Az biztos, hogy érzelemmentesen nem lehet végignézni. Elképesztő energiát közöl még így felvételről is. Nézzétek meg, érdemes!
Nagyon tetszett, hogy egy olyan oldaláról ismerhettem meg az énekesnőt, melyről nem igazán tudtam, pedig nagyon kedvelem a munkásságát. Amy Berg nagyon értő módon nyúlt hozzá az örökségéhez, le a kalappal.