Őszintén, én úgy ültem neki anno, hogy nem voltak nagy elvárásaim. Egy közepes B-filmre számítottam. Van benne egy fokozatos építkezés, nem pufogtat el mindent egyszerre, és van egy pár para jelenet is. De a történet nem túl penge. Ugye a film dióhéjban: A csaj megcsalja a csávót a feka voodoossal. A csávó rájön, mikor születik a feka baba. Kinyír mindenkit. És szerez egy fehér babát, és azt neveli fel lányaként (Jessabelle). Majd kísérti a fehér Jessabelle-t a feka Jessabelle (amit nem értek, hogy lehet, mert baba volt, mikor megölték. Vagy talán a szellemvilágban is fel lehet nőni? :) ) És ezt a végső testcserét (megszállást) sem tudom hova rakni. Végül is a Jessabelle-pótlék ártatlan volt, mégis ő jár pórul. (De ez az én dilemmám, másnak tetszhet ez a vég.) Szóval itt a „Gonosz” győz. Nem sűrűn nézős darab. Tipikusan az, ha unatkozol, és nincs jobb a terítéken helyzet...
Ez egy gyenge film... Ja nem, csak mintha annak akarna látszani. Nem akar az elején nagyon mély lenni, de ahogy közeledik a vége felé, az a sajátos módszer teszi igazán egyedivé. Nos, horrornak ezt nem igazán nevezném, thrillernek is csak amolyan köz... Több
Nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban, ezért mondhatom hogy hatalmas csalódás volt. Nem sok értékelhetőt tudok megemlíteni, talán a jó kezdést.
A kezdés kecsegtető volt, aztán jött a lejtmenet, és a gödör aljáig meg sem állt. A vége volt a mélypont. Nagyon sok szempontból borzasztó volt.
Kettős érzés van bennem a Jessabelle kapcsán, ugyanis a film első rézét egész jól, vállalhatóan felépítették, addig a második felében úgy omlik minden össze, mint egy kártyavár. Pedig a film kezdete valóban rémisztő, szórakoztató, csak lenne vége a filmnek a felénél.
Nagyon furcsa film, elég röviden lezavar egyébként mindent. A történet nem rossz, a hangulata sem, de mégsem alkotott korszakalkotót. Vannak benne azért ijesztő jelenetek.
Ez tipikusan az a horrorfilm, ami közben lehet ezt-azt csinálni, mint például teregetni, zoknit párosítani, pasziánszt játszani, ugyanis annyira gyengécskére és unalmasra sikerült, hogy abba már beleborzongtam... A végén van egy csavar, az tény, de e... Több
Közepes horror film. Inkább csak a hanghatásoktól lehet megijedni. A történet kiszámítható, és nem igazán tudja folyamatos szinten tartani az érdeklődést.
A story elmegy, de annyira sablon volt, hogy a jelenetek előtt 5perccel már tudtuk hogy mi fog történni. Nem igazán voltak ijesztőek az ijesztőnek szánt részek, de pozitívumként kiemelném a jó zenei aláfestést és a hanghatásokat.
A film jól indul, lendületesen, izgalmasan, hogy egy tolókocsival közlekedő lányt tesznek meg főszereplőnek, külön „félelmet keltő” és bizsergető, csak sajna a végét a viszonylag jó csavar ellenére is elsutáskodták. Egyszer nézhető kategória.
Unalmas film. Alig történik benne valami. Köze sincs a horrorhoz, de még thrillernek is gyenge. A Jessabelle az az alkotás, amit már mindnyájan láttunk más ilyen típusú filmekben. Ha kitartott volna az első háromnegyed óra atmoszférája, még tetszhetett is volna.