Ahhoz képest, hogy mások az egekig magasztalták, nekem nem nyerte el a tetszésemet. Maga a téma jó volt, de az izgalom nem nagyon hágott egyszer sem a tetőfokára. Egyszer megnézhető, de nem vágyom több megnézésre.
Csalódás volt a film, mint sokmindenki másnak. A bemutató elég jóra sikerült, mindenki várta a moikban, szerencsére nem a moziba néztem meg, elég meseszerű, kidolgozatlan történettel. Egyzser túl lehet élni... :)
Sajnos az egyik leggyengébben sikerült film, amit a Wachowski testvérek csináltak. Felszínes, unalmas, nem éri meg, hogy pénzt adjunk ki rá. Egyetlen egyedi dolgot sem hozott, kár rá pazarolni az időt.
A történetet magát érdekesnek tartom, viszont számomra a két főszereplő egyáltalán nem illet bele ebbe az egészbe. Ezenkívül úgy éreztem, hogy a látványvilággal igyekeznek elnyomni hiányosságokat. A film képi világa szerintem igen keszekusza, sokszor... Több
Nagyon tetszett. Meglepődtem, mert a címből és az előzetesből is arra számítottam, hogy egy űrben játszódó fantasy lesz. Szóval a Jupiter nekem mint bolygó jött számításba nem mint egy lány. A látványvilág szuper. Mila Kunist jó volt végre látni kics... Több
Fantasztikus a képi világa és annyi minden történik benne, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Izgalmas, és imádtam benne a szerelmi történetet Jupiter és a "kutyus" között.
Túl nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban, de nem is okozott csalódást, azt kaptam, amire számítottam. Nekem nagyon tetszett,hogy sok karaktert hoznak a képbe, mégis jut mindenkire elég idő, hogy megértsük a motivációjukat. A látványvilága fenomenális, sci-fi fantasy kedvelőknek ajánlott alkotás!
Személy szerint nekem nagyon is tetszett ez a film mondjuk a legközelebb is áll a témaköre hozzám de egy jó kis izgalmas remek szereplőkkel tálalt film. Érdemes megnézni.
Hát nekem nem tetszett. Túl kiszámítható volt. Cseppet sem volt izgalmas, sőtt még látványosnak se igazán mondanám. Az előzetes alapján többet vártam volna. A Galaxis őrzői jobb, ha hasonló filmet akartok nézni.
Sok újat nem mutatott az előző részek után, de ez a rész is látványos, magával ragadó, izgalmas volt. Tökéletes szereplő válogatás és szinkronhangok, nagyszerű forgatókönyv, hozzá illő zene.
Semmi olyan nincs benne, ami felcsigázná az érdeklődésem. Az akciójelenetek helyenként szerintem túl gyorsra, kapkodóra lettek vágva, az elhúzott repülős lövöldözős jelentek, a kidolgozatlan karakterek, a háttér történet nagyon elrontotta a filmet.