Csodás,profi én egyszerűen imádtam. Nem is próbáltam összehasonlítani a régi Jurassic filmmel,ez pont így volt jó,hogy megjelentek az újabb technikák,kicsit már jobbak a lények.Tetszett a részek amikor beletették a régi parkot vagy amikor megjelent Rex. Nagyon élveztem és kivételen még a két kis srác is szimpatikus volt.
Nem láttam az első filmeket sem, ez volt az első amit láttam közülük. Nem szeretem a dínós filmeket, de ez jó volt. Szép a látványvilág és pörgős is, félelmetesnek viszont nem mondanám. Szerethető film, tetszett!
Szuper film! Mint pár másik filmet, ezt is kétszer megnéztem egymás után ugyanazon a napon! Először a pasimmal, és miután hazavitt, megnéztük anyuékkal is. NEkem nagyon tetszett, a legjobb jurassic park rész szerintem, látványos, szép, tetszik ez az ... Több
Moziban néztük, 3D-ben nem igazán tetszet ez a story egy lerágot csont sokal jobb az első részei mint ez az új baromság a látvány az jó de a többi 0 sajnálom
A Jurassic Park milliószor jobb lett ennél. Tele van fölösleges, később meg sem említett információkkal, amiket csak azért raktak bele, hogy eltereljék a figyelmet a történet ordító gyengeségéről.
Már második alkalommal néztem meg ez a filmet annyira tetszett.Régen is nagy rajongója voltam a Jurassic Parknak és úgy gondolom ez méltó folytatás lett.Látványban rendkivül gazdag film,a szereplők is szimpatikusak voltak az hogy Rexet is belecsempézték a filmet csak dobott rajta.Szuper!
Remek. Igazán szórakoztató film. Ez az egész lényege. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél. Az egyik nagy kedvencem. Csak ajánlani tudom bátor szívvel bárkinek.
Dínó rajongóként, és a Jurassic széria szerelmeseként, ez volt az egyik legjobban várt folytatásom. Alapvetően elég nehéz ennyi év után újraéleszteni egy szériát, elég sok minden balul sülhet el. Szerencsére a Jurassic World nem ilyen. A film alatt á... Több
Ezt a filmet mindenkinek csak ajánlani tudom, akik szeretek a "fantasztikus" dolgokat. A főszereplő is nagyon érti a dolgát a történetben és a dinoszauruszokat is szépen kivitelezték. Moziban láttam először és teljesen magával ragadott. Imádom
hááát az tulzás lenne azt állítani hogy tetszett ... de nem is vártam tőle sokkal tobbet :) aki látta az eddig részeket ugyis megnézi és egyszer érdemes is se több se kevesebb
Azta ez a film eszméletlen jó volt! Szépen ki lett dolgozva. De a látvány mellett pörgős volt gyorsan eltelt az a 2 óra (sajnos).
Hát engem nem nyűgözött le, okés, látványos, meg Chris Pratt meg minden, de én, aki csak tévében láttam az eredeti filmeket, valahogy nem értem ezt az egész felhajtást. Ez csak egy újabb hollywoodi , átlagos blockbuster, és semmi több. Persze lehet ez elég, de meglettem volna az élmény nélkül.