82% 1900 szavazat

Jurassic World

Jurassic World

2016.01.27 Dooo

Szokásos Jurassic Park film, minden jónak ígérkezik, aztán elszabadul a pokol... ebben a filmben sincsen másképp. Nézhető film, nem is olyan rossz, de meg se közelíti az eredeti Jurassic Parkot.

2016.02.10 MrMiL

Nagyon jól sikerült alkotás. Látványgazdag és részletgazdag. Felidézte az eredeti Jurassic Parkot és a végén, a film utolsó 20perce mindent túlszárnyal!

2018.03.04 mgyuri

A tökéletes amerikai popcorn-mozi. nem kell sokat várni és akkor jó kikapcsolódás lesz, ha felül tudsz emelkedni a logikai buktatókon, a forgatókönyv hiányosságain, és az 'ezt már láttam nem egyszer' érzésen, akkor jól fogsz szórakozni.

2015.06.17 qbex

Király volt. Méltó utódja az előző részeknek. Mindenkinek ajánlom!

2018.08.19 Kata Székely

Mint a korábbi Jurassic Parkok sem, ez sem lett egy műremek, talán még egy fokkal rosszabb is az eredeti trilógiánál. Ennek ellenére a gondolatot, hogy a dinók idomíthatóak, kifejezetten érdekesnek tartom.

2022.07.24 Huba396273

ez is a kedvenc filmem

2015.11.08 venyigeadam

Nemigen tudtam elképzelni, hogy mit lehet még kihozni ebből a filmsorozatból, de meg kell, hogy mondjam, nagyon meglepett, persze pozitív értelemben. A film nagyon élvezetes, bár vannak benne baromságok (magassarkúban menekülni egy T-rex elől), de oda se neki, ez legyen a legnagyobb hibája.

2015.10.04 AnnaGranger

Az első részen nőttem fel szóval nekem egy óriási élmény volt.Remélem a következő részek is ilyen izgalmasak lesznek, mert ez a film annyira jó volt,hogy nem akartam ,hogy vége legyen.Ha izgalmas filmet keresel akkor ez a tökéletes film a számodra.

2015.06.27 tercorso08

Nem a megszokott Jurassic sorozat..pont ezért nekem nagyon tetszik. Gyönyörű állatok, mesés tájak, izgalmas történet.

2015.08.31 Robb_HUN

Vegyes érzésekkel ültem le megint Jurassic Parkot nézni. Egyrészt nagyon szeretem a trilógiát, bár azért nem a posztereikkel alszom, másrészt meg egy filmnek a sokadik része ritkán szokott jó lenni. De valahogy a dinós örületben van valami, ami miatt... Több