Szokásos Jurassic Park film, minden jónak ígérkezik, aztán elszabadul a pokol... ebben a filmben sincsen másképp. Nézhető film, nem is olyan rossz, de meg se közelíti az eredeti Jurassic Parkot.
Nagyon jól sikerült alkotás. Látványgazdag és részletgazdag. Felidézte az eredeti Jurassic Parkot és a végén, a film utolsó 20perce mindent túlszárnyal!
A tökéletes amerikai popcorn-mozi. nem kell sokat várni és akkor jó kikapcsolódás lesz, ha felül tudsz emelkedni a logikai buktatókon, a forgatókönyv hiányosságain, és az 'ezt már láttam nem egyszer' érzésen, akkor jól fogsz szórakozni.
Mint a korábbi Jurassic Parkok sem, ez sem lett egy műremek, talán még egy fokkal rosszabb is az eredeti trilógiánál. Ennek ellenére a gondolatot, hogy a dinók idomíthatóak, kifejezetten érdekesnek tartom.
Az első részen nőttem fel szóval nekem egy óriási élmény volt.Remélem a következő részek is ilyen izgalmasak lesznek, mert ez a film annyira jó volt,hogy nem akartam ,hogy vége legyen.Ha izgalmas filmet keresel akkor ez a tökéletes film a számodra.