Közösség

Vélemény:

82 Jurassic World

(2015)

Jurassic World

Robb_HUN   2015.08.31 15:48
0

Vegyes érzésekkel ültem le megint Jurassic Parkot nézni. Egyrészt nagyon szeretem a trilógiát, bár azért nem a posztereikkel alszom, másrészt meg egy filmnek a sokadik része ritkán szokott jó lenni.
De valahogy a dinós örületben van valami, ami miatt megint el lehetett adni a népnek. A film látványilag hozza a szokásos, elvárt szintet. Hatalmas sziget buja dzsungellel, és persze az elmaradhatatlan "központ" ahol megint valaki sokat akar keresni a dinókkal. Sok újfajta szörnyeteget találtak ki, ezért jár a piros pont. A színészek jók, Chris Pratt jól hozza a kemény magának való kiszuperált katonát. Néha azért előbukkan belőle a lelke is. Nem igazán szeretem, ha egy több részes filmben lecserélik a főszereplőket, de ez itt a film előnyére vált. A történet maga az, ami sok sok kívánnivalót hagy maga után. Sziget? Stimmt. Dínók? Stimmt. Eltévedt gyerekek? Stimmt. Génkísérletek? Stimmt. Vidámparki katasztrófa? Stimmt. Hol láttuk már ezt? Csak az első 3 részben! Ráfért volna valami újabb vonal.
Mégis, mindent összegezve szerintem megnézős. Aki nem látta az előző részeket, az azért, aki meg látta, annak majdnem kötelező.