Kertvárosi kommandó

Kertvárosi kommandó

The Watch

Négy kertvárosi férfi úgy dönt, hogy megalapítják a helyi polgárőrséget. Az ürügy egy gyilkosság, amit a kerületben követtek el, a valódi ok viszont ettől sokkal egyszerűbb: legtöbbjük csak szeretne egy kis időt eltölteni a haverokkal egy sör társaságában távol a családtól. Hamarosan azonban… Több

Premier (HU): 2012.10.18. | Disney+ (2022.06.14.)
Ben Stiller
Ben Stiller

2025.01.01 SaSa

Cseppet sem vicces és alpári

Ben Stiller néha igazán mellé tud nyúlni. Az Apádra ütök sorozat vicces, és jó benne. A Zoolander is jó lett. Még a Trópusi vihar is jó amellett, hogy az már inkább nagykorúaknak van szánva a poénvilágával. De ez a film... hát ha űrlényes, akkor lehetett volna szolidabb, hogy valami családi film lehessen. Vagy lett volna vígjáték... vagy kicsivel komolyabb... De ez egy blődli... tele alpárisággal (feleslegesen) és túljátszott idétlenséggel. Egy egyszerű alapsztorit rántottak elő, még voltak jó kiegészítő ötletek is a filmben... de a megvalósítás siralmas lett.

2017.08.18 mamiéstöti2

Tipikus példája annak amikor egy éppen, hogy elfogadható forgatókönyvet nagy nevekkel akarnak sikerre vinni. A vége bukás legalábbis számomra mindenképp.

2017.08.03 Orosz István

Szerintem nem volt rossz film, voltak benne jó poénok, tetszett az a rész amikor a halottnak hitt ufóval táncoltak, és hírtelen felébredt. A színészek hozták az elvárt színvonalat.

2017.04.11 TribeBubu

Nem voltak rosszak a poénok, de valahogy kevésnek éreztem. A Trópusi viharhoz hasonló debil humora van, de abból dőlt a baromság, ezen meg túl ritkán röhög fel az ember. Pedig ki lehetett volna hozni belőle egy igazi kretén vígjátékot, pláne ezzel a négy ütődöttel. Kár érte.

Roger Ebert filmkritikus 2/4 csillagot adott rá, kihangsúlyozta, hogy energiadús film, de inspiráció híjján van.Szerző: Bogi87