A Doktor a társaival együtt utazik térben és időben hihetetlen kalandokat élve át, miközben veszélyes ellenségekkel néz szembe.

Író: Russell T Davies, Kate Herron
Filmgyűjtemény
Sorozat áttekintés
Legjobbra értékelt epizódok
összes részKULCSSZAVAK

A kép forrása: Disney+

A kép forrása: Disney+
A legeslegjobb sorozat a maga nemében. Az együgyűségében van valami elképesztően varázslatos. Az ember nem tudja megmondani, pontosan miért is rajong érte, csak egyszerűen rajong! Utánozhatatlan, pótolhatatlan. A régi részeket nem láttam, csak a 2005-től vetítettek közül kb. 7 évadot. David Tennant volt az a Doki, akinek a figurája odaszögezett a tv elé. Kellett mellé Rose, ők ketten voltak a sava-borsa a történetnek. A romantikus vonal kellett bele, hogy igazán feldobja. Az újabb részeket még nem néztem meg, azokról nem tudnék véleményt mondani. A régebbiekre biztos sort kerítek újra. Imádom!
2023 novemberében Russell T. Davies, a Doctor Who egyik alkotója bejelentette, hogy a folytatást, amiben Ncuti Gatwa játssza a 15. dokit, „első évadként” emlegetik majd, miközben egy nagyobb titokra utalt, ami a franchise jövőjét illeti az ő irányítása alatt, a Disney bevonásával.