Hatalmas film, tipikus Tarantino stílusban. Némelyik "aprítós" jelenet kifejezetten beteges. Abszolút alapmű a film. Hozza a mester filmjeinek szintjét. 10/10
Aki szereti Tarantino filmjeit, azoknak a Kill Bill I.-II. rész kihagyhatatlan. Nagyon tetszett a képregényszerű feldolgozás (rengeteg, méterekre spriccelő vér; levegőben röpködő - akrobatákat megszégyenítő - harcosok, stb.). A film sikeréhez termész... Több
ÉRDEKES! Durva és finomkodó. Egyrészt az a kórházi kulisszák mögötti cselekvés nem tudom, hogy honnan jött az írónak... de az tény, hogy így ha csak így filmen is, de bizony durva volt a tudat, hogy mit nem csinálhatnak veled és még csak meg sem tudo... Több
Ez tragikus! Milyen cél vezérelhet egy embert arra, hogy egy ilyen filmet generáljon? A sztori teljesen lapos és unalmas volt. Ásítgattam az egész film alatt. Nem értem azt se, hogy miért is fejeztem be a filmet.
Elképesztő hangulata van a filmnek, szerintem Tarantino rendezései közül a Ponyvaregény után a második legjobb. Jó zenék, izgalmas, feszült menete van, Uma Thurman remek választás. Egy igazi klasszikus, minden film szeretőnek látnia kell.
Hát ritka rossz fil ez történetügyileg. Nem igazán értem hogy miért lett ilyen ismert Tarantinó ezen filmje. Főleg a verekedésről és a harcokról, a vérről szól az egész rész és a felesleges érzelmi kesze kusza csomózódása. Az ilyen filmek sosem jöttek be de ettől függetlenül jól össze lett rakva.
Forma bontó volt számomra. Az a hangulat, amit képes megteremteni és végig fenntartani bámulatos. Uma Thurman remek alakítást nyújt, teljes mértékben hiteles.
Nagyon nagy film. Van benne akció, izgalom, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!
Igazi Tarantino féle akció film. Elég beteges, rendkívüliek az akció jelenetek, imádtam, hogy olyan menő, hogy nem valami hiper szuper fegyvereket használnak, hanem kardokat. Imádtam.
Határozottan felemelő élményt volt képes nyújtani a film. Pontosan azt kaptam amire számítottam. Talán még egy picit többet is. Nekem tökéletesen megfelelt és aki kedveli az ehhez hasonló filmeket az bátran tegyen vele egy próbát.
Akárhányszor meg tudnám nézni, zseniális alkotás. Tarantino nagyon szépen játszik a különböző idősíkokkal, ezért egy pillanatig sem lehet unatkozni alatta, az időben való ugrálás nagyon izgalmassá teszi. A színészek játéka is bravúros, Uma Thurman ar... Több