Nekem Ölni Kell

Nekem Ölni Kell

Kill for Me
Érdekességek
Cikkek

Amanda azért költözik egy új városba, hogy elmeneküljön a múltja elől. A szobatársa egy Hailey nevű lány lesz, aki nemrégiben veszítette el az előző szobatársát. Mikor Amanda erőszakos ex-barátja felkeresi, Hailey megöli a férfit, és úgy tekinti, emiatt már Amanda tartozik neki, és ideje, hogy lerója a tartozását.

Ország: Kanada
Premier: 2013.02.12.
Donal Logue

2024.08.19 neondemon

Ölj értem

Rettentően faék egyszerű volt a film, ami jól is állt neki, a színészekre nem lehetett panaszunk, a zene nem volt kiemelkedő, ahogyan a képi világ sem, de tetszett a hangulata és a helyszínek. Egynek elmegy.

2016.03.17 feri1

Aktív kikapcsolódásnak alkalmas a film de többet nem igen lehet tőle várni. Vannak jó pillanatai, amikor egyszerűen pattanásig feszül a történet. Szerintem ezekből kellett volna több. Cassidy és Spiridakos alakítása szerintem nagyon rendben van, de nem viszik el a vállukon a filmet.

2014.10.03 Bady

Nagyon bejött a film, végig izgultam, szerintem ultra brutális, amit érdemes mindenkinek megnéznie, akár egy délután is.

2016.02.06 panhnedy

Lassú, kitartott pszichotriller, jól hozza a műfaj adottságait, csak valahogy a hangulata nem annyira lebilincselő, mint vártam. Egyszer meg lehet nézni.