Nagyon tetszett a film! Nem dokumentumfilm és nem is vígjáték akart lenni, ezért ne ilyen szemmel nézzük, mert akkor nem fogja elnyerni tetszésünket. Bár tudtam, hogy Kincsem sose vesztett, végigizgultam a futamokat. Egyedül az nem tetszett, hogy a m... Több
Én eddig a magyar filmekben szinte kivétel nélkül csalódtam, de erre a filmre nem igaz! Tetszett, végig pörgős volt és a sztorija is érdekes volt. Színvonalas film
Nem vagyok nagy lórajongó , de ez magával ragadott . Próbáltak a filmkészítői korhűek maradni ez csak egy két helyen bukott meg pl . a báli zenénél és táncnál (amikor Klára meghívja Ernőt magukhoz a palotájukba). Összességben nagyon jó magyar filmről beszélhetünk bárcsak láthatnék több ilyet .
Végre egy jó magyar film, ami igazán jól összerakott és izgalmas. Profi színészi alakítás, profi rendezés, izgalmas történet. Érzelmileg is megfogott, egy ideig utána még a hatása alatt voltam!
Egyáltalán nem véletlen, hogy mostanság olyan sokat hallunk Kincsemről. A film valóban szenzációs, ritka jó magyar film, amire méltán lehetünk büszkék. Öröm volt nézni mimden egyes percét.
Nagyon tetszett a film, moziban igazán jó kikapcsolódást, élményt nyújtott, simán újra fogom nézni, könnyed, kellemes hangulata és szerethető karakterei miatt.
Magyar filmek között az egyik legjobb amit mostanában láttam. Megfogó, érzelmes és magával ragadó és a története is ötletes. A szereplők jól alakítanak, karakteresek.
Megnéztem, szóval jó volt, na. Ennyi sok pénzből, igazán profi színészekkel, Jókais történettel - aranyos volt. A legnagyobb duma, amikor odadobja a ló fém névjelét a kastélyi "parkőrnek" - "Egy karcolás se legyen rajta".... jópofa. Kellemes két óra, slussz.
Tetszett a film humora, a korabeli jelmezek, maskarák. A jelenetek viccesek, a képi hatások jók, elragad a film. Nem csak magyar viszonylatban állja meg a helyét
Nagyon szeretem Nagy Ervin színészt. Nélküle A kincsem egy középszint alatti semmiség lenne, még vele együtt is messze van a tökéletestől, de vele ez megbocsátható.
Általában a magyar filmekben csalódni szoktam, de ez a film pozitív csalódás volt. Érzelmileg is hatásos, és végig, érdekes, izgalmas film. Jó rendezés, találó szereposztás.
Ma láttam a Kincsem című filmet és teljesen levett a lábamról. Le a kalappal a készítők előtt, egy igazán színvonalas, magas minőségű filmet tettek le az asztalra. Remek munka.
Elég szkeptikusan álltam a filmhez, mert hogy ez is magyar film és a többi. De úgy voltam vele csak adok neki egy esélyt,más nem a lovak miatt. De kellemeset csalódtam a filmben. A történetnek van eleje van vége. Igaz vannak benne kisebb bakik, de inkább hálás vagyok, hogy volt egy új film amit élveztem és ami magyar.