Kincsem

Kincsem

2018.01.21 MKristijan

Nagyszerű egy film :D még európai viszonylatban is kiemelkedő lett. Imádtam. Néhol kicsit fura volt, de elnézve. Szívesen beülnék máskor is egy magyar filmre, ha az ilyen minőségbe burkolózik.

2020.10.13 jfruzsi97

Szeretem a lovakkal kapcsolatos filmeket. Kifejezetten tetszett, hogy a csodalovunkról szól és ahogyan megismertük a történetét, ahogyan előadták fenomenális. Lovas szemmel a jelenetek be se lehet nagyon belekötni.

2017.12.06 Milanman

A Kincsem lazán hozta, amit vártam tőle. Gyönyörűen néz ki, a színészek ügyesek, a rendezés feszes, egyedül 1-2 anakronizmus, ami kiverheti a biztosítékot, de ezek sem zavaróak. A történet kellően izgalmas, a kor ábrázolása is minden oda nem illő ele... Több

2019.01.28 Timcsi

Eléggé látványosra sikeredett magyar film, amelyre elég sokat vártunk. Remek és hangulatos történet.

2018.11.09 BaloghBogi42

Egy kicsit nyálas, kicsit hosszú, és egy kicsit döcögős kezdetű, de a miénk

És végre itt van egy remek példa arra, hogy a magyarok is tudnak minőséget alkotni. Egy kicsit nyálas, kicsit hosszú, és egy kicsit döcögős kezdetű, de mi alkottuk, és a mi érdemünk. A karakterek, a minőség, a felvételek és a zenék meglepően igényese... Teljes kritika

2018.11.14 Syracuse

Ha nem vesszük figyelembe a történelemhamisítást és az olcsó szappanoperákba illő jeleneteket és fordulatokat, akkor sem érdemelne 4-nél több csillagot. Nézhető és szórakoztató is, de semmi több. A steampunkot nagyon bírom, itt is működik, a bál viszont nagyon kínosra sikeredett a hiphop elemekkel.

2018.09.30 Csillagpor

Magyar filmekért ritkán rajongok ennyire de ezt a filmet nagyon eltalálták. Agyonreklámozták így szerintem már mindenki látta mert addig böködték az embereket minden médiumon keresztül míg meg nem nézték:D Szép és relatíve igaz szerelmi történet. Színészek okésak, bár a csaj engem irritált, de ez szubjektív.

2019.01.06 szabomarc

Bármiféle elvárás nélkül ültem neki a filmnek, és végül kifejezetten pozitív élményekkel fejeztem be. A történet nem túl bonyolult, de élvezhető, izgalmas. Jó a képi és zenei világa is, nagyon tetszett összességében.

2018.07.18 czerik

Nagyon élvezhető magyar film. Jó szereplőkkel, életrevaló történettel. Csak így tovább! Ajánlom mindenkinek!

2023.06.19 Tibor397141

Végre elejétől a végéig, nyugodt körülmények között sikerült megnéznem. Minden elismerésem. Humoros, egyensúly a helyén, kiváló Nagy Endre-film. Még 2023-ban is nagyot szól.

2017.06.01 jencike1985

Azt hiszem most már mi magyarok világ szintűre fejlesztettük a filmjeinket. Csodálatos ez a magyar film is. A története nagyon jó. A színészek kitettek magukért.

2018.03.23 Fortress

Sokan lehúzták ezt a filmet megjelenésekor, pedig a történelemhűséget leszámítva (mely valóban problémás) jó kis sztori, remek karakterekkel és alakításokkal. Nekem tetszett Nagy Ervin játéka és a rendezés is színvonalas. Bár a film költségvetésével ... Több

2017.04.07 Gábor Rózsa

Egy kellemes, élvezhető néhol egészen érzelmet megmozgató jelenetekkel bíró kosztümös romantikus film. (Y)

2019.02.26 akela70

Miért utasítottátok el a véleményemet?

Nagy nemzeti giccsparádé, harmatgyenge játékkal, hollywoodi befejezéssel.