La Palma

La Palma
Érdekességek

2025.05.25 Vikci

Négy csillagot azért megérdemel

Azért meglepődtem, hogy ilyen gyenge értékeléseket kapott. Valóban hosszú a felvezető a sorozatban, igazság szerint az első két epizód maga a bevezetés, a harmadik a tárgyalás, és a negyedik a befejezés. Én a harmadikon nagyon szurkoltam, és valószínűleg ez dobta meg a filmet nálam. Én szeretem a kissé vontatott dolgokat is, bár ezt nem mondanám annak. Történések vannak benne, amik felvezetik a tragédiát, ehhez kellett egy családi szál. Összességében nekem tetszett. Négy csillagot adtam volna, de ellensúlyoznám a méltatlan értékeléseket.

2024.12.13 szemtelen

Karácsonyi katasztrófa

Négyepizódos történet a Kanári-szigeteknél, vulkánkitörésről és egy lehetséges szökőárról. Mindez egy karácsonyi utazásra kihegyezve, de ebben a soriban hiába keresed a romantikát, mivel egy rosszul működő család igyekszik egérutat nyerni a katasztrófa elől. Kissé klisés alapokkal, szerényebb költségvetéssel, de nézhető norvég mozi.

2025.01.15 MP170506

Nagyon unalmas! Végignéztem, mert vártam, hogy valami izgalom is lesz benne. De itt minden pont jól alakult, éppenhogy, de minden sikerült... Uncsi.

2024.12.16 Gamehun638

Hát végig kell szenvedni, ha szeretnél is valamit látni. Én az első rész felénél hagytam abba...

2025.01.01 ospir

Átlagos vasárnapi sorozat

A szigetet korábban bejárva sikerült beazonosítani a helyszíneket, ezért örülök, hogy nem az egész csak Tenerifén játszódott. A sorozat egy elég vicces katasztrófafilm, amiben mindenki szuperhős. Szerintem direkt lett ilyen, hogy a néző röhögjön egy nagyot, mert véletlen nem lehet egy ilyen gagyit rendezni.

Gyenge

Ha igaz történet, akkor is fel lehetett volna pörgősebben dolgozni. Az, hogy meleg pár is van benne, tök felesleges volt. Lapos, uncsi... Végig valami felütést vár benne a néző, de még a cunami is szinte hangtalanul érkezik meg.

2025.05.19 László

Közelgő vulkánkitörés

A történet részben a 2021-es valós eseményekre épül, azonban továbbgondolva egy még annál is nagyobb katasztrófát mutat be. A sorozat pozitívuma, hogy jól egyensúlyoz a táj szépsége és a szereplők személyes drámája között, miközben betekintést enged a cunami riasztás tudományos munkatársai és a döntéshozók közötti érdekellentétekre is. Negatívum, hogy bár minden adott volt egy nagyon jó végkifejlethez, mégsem fordítottak elég pénzt és időt a különböző tragikus események és a cunami pusztító erejének bemutatására. Azonban aki szereti a katasztrófafilmeket, azoknak ajánlom, ez egy erős közepes lett nálam.

Jóban rosszban
Ayla és a Mirror
Hol nézheted: Disney+
Spencer: Hazatérés

2025.02.09 SzupiMester

Ez egy igazán rossz filmecske, nulla drámával. Pedig az ide kellett volna nagyon.