A dokumentumfilm-sorozat a világ legborzasztóbb légi baleseteit boncolja fel - a helyszínen kutatott szakemberek és életben maradt túlélők, szemtanúk elmondásai alapján analizálja a történteket és vonja le a jövőre nézve hasznos következtetéseket.
(erare)
Sorozat áttekintés
Legjobbra értékelt epizódok
összes rész

78 Légikatasztrófák (2003)
Nagyon sok részt láttam ebből a sorozatból, ami sajnos megdöbbentő, de voltak olyan részek, amiktől teljesen kiakadtam, pl. annál az epizódnál, amikor a gyereket beültették a pilótaülésbe, hogy vezesse a gépet.
Valamiért sok embert érdekelnek az ilyen témák, hogy miért azt nem tudom. Viszont ez a sorozat nagyon sok érdekes és egyben borzasztó történetet mutat be minden részben.
Mivel a legtöbb katasztrófáról már hallottam, felkeltette a kíváncsiságomat az okait boncolgató sorozat. Lehet, hogy nem teljesen pontos, és így is kezelem az infókat, mégis nagyon érdekes.
Sajnos túl sok helyen derül ki, hogy pontatlan. És hogyan vennénk komolyan egy olyan ismeretterjesztő filmet a tömeget, a súlyt és az eredő erőt olyankor keveri amikor a legfontosabb a 3 közötti különbség. Az átlagembertől egy ilyen tévedés elfogadha... Több