Nick (Jackie Chan), a nincstelen kínai gépszerelő azért érkezik Tokióba, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Xiu-xiut, akinek a nagyvárosban veszett nyoma. A metropolisz sötét sikátorait járva Nick rövidesen a saját bőrén tapasztalja, hogy a helyi maffia milyen kegyetlenül bánik a mindenki által megvetett kínai bevándorlókkal. Mikor tudomást szerez arról, hogy Xiu-xiut egy feltörekvő jakuzafőnökhöz kényszerítették feleségül, úgy érzi, bosszút kell állnia ? nemcsak saját menyasszonya elvesztéséért, hanem az összes sérelemért, amely őt és a honfitársait érte Tokió kegyetlen világában. A Jackie Chan főszereplésével készült Leszámolás Tokióban kőkemény bűnügyi thriller, mely a villódzó neonhirdetések fénye mögött rejlő sötét alvilágot tárja elénk kíméletlen őszinteséggel.
Talán meg merem kockáztatni, hogy tökéletes lett. Hát ez a film... eszméletlen ütős. Egy igazi kuriózum! De persze nem is vártam kevesebbet tőle. Ajánlom!
Ejha, Jackie Chan nem a megszokott szerepében. Szíve hölgye húzza őt át Kínából Japánba és bár ismételten a jó oldalon harcol, mindezt illegális bevándorlóként teszi, fekete munkával, gyilkossággal fűszerezve. Tényleg nem a megszokott, de én elfogult... Több vagyok, nekem tehát tetszik, viszont ami nagy negatívum, hogy szinte semmi Jackie-mutatványt nem látunk és szerintem ez nem fogható a korára, hiszen a mai napig döbbenetesen jó harcjeleneteket képes létrehozni. Ha szereted Jacike-t és a brutalitást, akkor ajánlom. 8/10