A vér földje

Let Him Go

2023.07.08 pj19

Szerintem jó film. Kevin Costnernek jól állt ez a kemény sheriff karakter. Egyébként is ő az egyik kedvenc színészem. Ízig-vérig dráma. Ajánlom mindenkinek!

2021.04.04 Emmersson

Semmi extra

Jó hangulatú bosszú-western(jellegű)film. A történet egyszerű dráma. Holnapra elfelejted.

2021.09.04 dandelion1983

Nagyon szeretem a főszereplő párost, nagyon jól működnek párosként. Nem az évszázad filmje, mégis lekötött, és nekem hiteles volt végig. Szerintem érdemes megnézni.

2021.12.12 Fikatours_blogger

Végre valaki nem szuperhős

A jellemábrázolásra kihegyezett dráma érdeme, hogy szakított a hollywoodi, klisés megoldásokkal. A közel kétórás film kicsit lassú folyású, és van benne egy mellékszál, ami nem adott a történethez semmit.

2021.05.02 Attish79

Lehetne szebb

Az eredeti cím nagyon találó, a magyar "fordítást" inkább hagyjuk... A film lassan építkező, régimódi drámából tart a kiszámítható, ám ettől még izgalmas, thrillerbe hajló végkifejlet felé. A két fő karakter jól felépített, érthető motivációval rendelkeznek, ez sajnos az ellenlábasokról nem mondható el, nem tudjuk, mi a fő mozgatórugójuk, sok a miért a cselekedeteikben. Ez mindenképp lehetne jobb. A táj, a képek, a film, a történet, a mondanivaló szép, de egy erősen happy end rajongó számára mindenképp lehetne szebb...

2021.04.05 freeman

Király film.

2020.12.13 low2row

Kemény egy film

Lassan indul, de felpörög és mellbe rúg.

2021.03.30 MattesBarca

Egy feszült és erős film, szerintem nagyon jók az alakítások, és könnyen 2020 legjobb filmje az én szememben.