Hirtelen menyasszony

Hirtelen menyasszony

L'heureuse élue

Hogy pénzt zsaroljon ki a szüleitől, Benoît megkéri egy barátját, hogy adja ki magát a leendő feleségének egy marokkói családi utazás során.
Amikor azonban a nő az indulás napján visszalépett, nem maradt más választása, mint felajánlani az álmenyasszony szerepét... Fionának, az Uber-sofőrjének!… Több

Rendező: Frank Bellocq
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2024.10.03.
Forgalmazó: Vertigo
Michèle Laroque
Michèle Laroque
Maxime Desprez

2025.03.25 Atis206

A történet nagyon jó lenne, de ahogyan bemutatják ebben a filmben, az borzasztó. Erőltetett poénok, és ráadásul a női főszerepet játszó hölgy nem való ebbe a filmbe egy picit sem, látszik, hogy ezt a szerepet nem tudja eljátszani.

2024.10.05 ofszet

Bár nagyon kedves történet, nekem a humora egész egyszerűen nem jött be. Nem az a fajta vígjáték, amit újra megnéznék.

2024.10.03 Chabee

Őszintén nem akarom lehúzni ezt a filmet, de szerintem nem jobb egy közepes vígjátéknál. Azt mondanám, hogy simán kihagyható.

2025.03.20 Emmersson

Ashton Kutcher klón és a trampli

A film szűk másfél óra, ennek ellenére annyi klisét gyömöszöltek bele, hogy beleszédülsz. Unalmas történet, nulla fordulat, kritikán aluli színészi játék. Valami hitvány Pygmalion/My Fair Lady utánérzés, béna francia színészekkel. Nagyon nem ajánlom.

A film 83 648 180 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 34 803 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A jelenetet, amelyben Camille Lellouche egy hőlégballon kötelén lóg, bonyolult volt leforgatni, mivel rengeteg technikai adatot kellett figyelembe vennünk, különösen a hőmérsékletet, amely 62 fokig emelkedett.Szerző: csd