Kisasszonyok

Little Women

2020.03.06 Valéria

Little women

Igaz, hogy ez a film is úgymond "remake", de mindenképpen érdemes beülni rá. Fantasztikus színészgárda, szemetgyönyörködtető képi világ, nosztalgikus, bájos, csodás történet néhol aranyos, humorors jelenetekkel feldobva, nagyon gazdag és mély történet számomra, igazán megérintett. Kedvencekhez adom! Ajánlom mindenkinek, akinek nincs kőből a szíve.

2020.09.24 belavagyok

Számomra olyan súlytalan volt a film. A története eléggé követhetetlen, időben ugráló, ami zavaró volt mintsem filmélményt nyújtott.

2020.02.01 luba323

Kétségtelen, hogy ennél aktuálisabb témát keresve se találhatnánk manapság, hihetetlen, hogy ez nem is egy mai regény alapján készült. A karakterek nem csupán izgalmasak, de elképesztően összetettek is, így nem is gondoltam már az elejétől fogva, hogy ennyire agyalni fogok a látottakon. Kihagyhatatlan alkotás!

2019.12.08 luba323

Nem rossz, de valami újszerűt, valami merészet vártam tőle. Ebben a formában nem sokat tett hozzá a történethez. Meglehetősen regényhű feldolgozás, de semmivel sem több, mint az 1994-es, Gillian Armstrong rendezésében készült Kisasszonyok, ami nekem ráadásul jobban is tetszett.