Bármennyire is rossz arcú a főhős, megkedveltem a karaktert. A bunyó stílusa teljesen egyedi, üde színfolt a sok hollywoodi akciójelenet után.
Hagyományokkal szakító, mai akciófilm. Más, mint a hagyományos amerikai vagy francia akció-klisé, és mivel újszerűen, fejlett technikai eszközök bevetésével, ügyes alkotógárda készítette, ezért látványos és mutatós lett. Szokatlanul lenyűgöző a rendezés, menő az operatőri munka, kifogástalanok a bunyók, bravúrosak az autós üldözések. Igazi közönségfilm, faltól falig akció. A színészi játék sem rossz, de nem hibátlan. És ezzel mindent elmondtam, amiért érdemes megnézni. Ugyanis a látványosság nulla történettel párosul, az érdektelen cselekménye a tömény, ám érdekes akciójelenetek sokaságában elvész.
Kevés olyan mozgókép van, aminél elmondható, hogy legalább olyan jóra sikerült, mint az első része vagy talán még jobbra is. A történet végig izgalomban tartja a nézőt, egy pillanatig sem mondható, hogy lankadna az ember figyelme. Végig izgultam a látott eseményeken, fergeteges volt.
Igazi mai technikával készített film. Verekedős jelenetekre plusz pont. Ajánlani tudom csak!
Hú, nekem ár az előző rész is nagyon bejött, és igazán remek folytatást kanyarintottak neki. Nem érdemes kihagyni.
Az első részre már egyáltalán nem emlékszem, így fogalmam sem volt, hogy ki kicsoda és mit akar, teljes káosz volt az egész. Az autós üldözések nem voltak rosszak (bár azokban sincs sok extra), egyszer meg lehet nézni, de nem nagy szám. Talán aki szerette az első részt, és emlékszik is rá, annak jobban fog tetszeni.