Szerelem és halál

Love and Death
Érdekességek

2025.06.08 Rozmaring Tündér

Megtörtént eseményeket feldolgozó dráma nagyon erős színészi alakításokkal. Egy gyilkosság előzményeit és az azt követő tárgyalást mutatja be a film. Jobb, ha az ember nem néz előtte előzetest, úgy izgalmasabb. Tetszettek az itt-ott felbukkanó retró slágerek is.

2023.06.26 dandelion1983

Elizabeth Olsen mellett eddig elmentem, szinte nem is láttam egyetlen alkotásban sem, de azt hiszem, ezzel a sorozattal végleg beírja magát az A-listás sztárok közé. Olyan briliánsan alakít, hogy ha meg sem szólalna, akkor is minden mimikája, nézése ... Több

2023.08.02 Török389133

Nekem egyáltalán nem tetszett. Egy jó kis bűnügyi sorozatra számítottam, helyette az első három részben kaptam egy dögunalmas romantikus drámát. A 4. és 5. rész nem volt olyan rossz, de az utolsó két rész megint elég unalmas lett.

2023.07.17 MP170506

Erős történet, nem is tudom, hogy hová tegyem az egészet... Az biztos, hogy Elizabeth Olsen nagyon jól alakítja a főszerepet, remek színésznő. Megrázó, drámai, hihetetlen történet!

2023.04.27 Xenomorf

Elizabeth Olsen viszi a vállán az egész sorozatot, remek az alakítása. Bár azért a többi szereplőre sem lehet panaszom. Nem egy újszerű, vagy egetrengetően forradalmi sorozat, de jól megcsinálták. Az egyetlen hátránya, hogy mostanra ennek a gyilkosságnak a története kissé lerágott csont már.

2023.05.21 Victorine

A szereposztás és a szereplőgárda előtt le a kalappal, mindenki hozza az elvárt színvonalat. Akit mindenképpen kiemelnék, természetesen Elizabeth Olsen, mivel mindamellett, hogy (az egyik) főszereplő, tehetségével is felkelti és fent is tartja a néző... Több

2023.04.28 Rev

Sok oka van annak, amiért ajánlani tudom ezt a sorozatot, mert tényleg jó, de ha valami kivételes volt, az Elizabeth Olsen részletes és fenomenális alakítása.

2024.06.27 akela70

Fargo

Lehet, hogy csak a férfiszereplő miatt, de mind stílus, mind a karakterek szempontjából végig az az érzésem volt, hogy egy újabb évadot látok a Fargo sorozatból.

2024.05.13 prestonryan

Nekem Elizabeth Olsen nem okozott csalódást eddig, ebben a sorozatban is nagyot alakít. Jó sorozat, megtörtént események alapján. 10/10.