Egyik legjobb sorozat amit manapság láttam. Tom Ellis zseniálisan hozza Lucifert, az apjával, istennel dacoló ördögöt. Nagyon jó a humora és a történet is nagyon izgalmas ahogy chloe és Lucifer szép lassan egymásratalálnak. A zenéi pedig tökéletesek.
Érdekes feldolgozás, ami az egyházaknak biztosan nem tetszik. Nagyon jó maga a történet pici hibákkal. Aki szereti az angyalokat és a krimiket annak ajánlom.
Ebben a filmben minden benne van ami az emberi esendőséget jellemzi. Hatalmasat játszanak a színészek, a zene fenomenális.
Szerintem maga a sorozat egyáltalán nem rossz, a szereplők is jól eltaláltak, és sztori sem annyira sablonos Véleményem szerint összességében bőven a nézhető kategóriában van.
Hasonló sorozatok
Nem jött be a sorozat, maga a főszereplő pasi pedig rettentően ellenszenves, írom ezt úgy, hogy én nő vagyok. Elnézést a rajongóktól.
Szórakoztató sorozat jó alapsztorival, ami rengeteg helyzetkomikumnak ad táptalajt. Folyamatosan fenntartja az érdeklődést. A színészi alakítások is kiválóak. De bevallom a vége hatalmas csalódás volt. Óriási hiányérzetem van, mintha egy új évad előzménye lett volna az utolsó rész. Ezért adtam csak négy csillagot.
Minden percét imádtam. Halál komolyan. :D Imádom,hogy Lucifer egy ennyire őrült,szarkasztikus és vicces megelevenítést kapott. Nagyon sokat nevettem ezen a sorozaton, és nagyon tetszett,hogy így beletanult a halandó létbe. Az meg csak pluszt adott az... Több
Nagyon tetszett. Lucifer személyisége vicces, sokat lehet nevetni. Az ördögös poénokat nagyon szerettem:) Nálam plusz pont, hogy van egy nyomozós vonala, mert imádom a krimiket.
Tom Ellis a tökéletes Lucifer! Imádom a zenét, a fordulatokat, a románcot, a bibliai alakok megjelenését a XXI.században. Örülök, hogy a petíciók miatt forgatnak még egy évadot belőle.
Jól felépített sztori, teletűzdelve váratlan fordulatokkal, vicces, romantikus és izgalmas krimi is egyben.