Bűnök és bűnhődések
A Mami minden ízében kihagyott ziccer, egy nagyon ígéretes főszereplővel az élen, aki sajnos így csak elpazarolt lehetőség maradt. Több
A végeredmény meglehetősen bugyuta és összefércelt lett, de mivel ezt olybá tűnik, teljes mértékben tudja is magáról (bár a humort sem túl jó ütemben adagolja), akadnak élvezetes momentumai. Egy biztos, legalább Spencer játéka (és rémálomba illő frufruja) biztosan meg-megborzolja az idegeinket. Több
A Mami egy tudathasadásos történettel és jellegtelen rendezéssel megáldott, de mégis, a morbid humornak és Mami karakterének köszönhetően rendkívül szórakoztató és “creepypszichothriller”. Ha valaha elgondolkodtál rajta, hogy milyen lenne Octavia Spencer egy gonosz, elmebeteg nő szerepében, akkor ez a te filmed! Több
A végjátékban finoman adagolt de kegyetlen bosszúval mutatja meg igazi képét Mami. A téma, amit körüljár a film az érdekes de egyben fontos is. A gyerekkori trauma vagy sérelem ami a legmélyebb szövetünkig képes beágyazódni lelkünkbe: kezelni-kibeszélni szakemberrel vagy együtt kell élni azzal a tudattal ami bennünk rejlik. Több
Nem lett rossz film a Mami és tény, hogy megvannak a pillanatai, főleg a vége felé...csak sajnos az összkép túl erőtlen ahhoz, hogy az emlékezetes jelzőt megérdemelje, és ami rávenne minket arra, hogy pár évente szívesen újranézzük, ha egy kellemeset szeretnénk borzongani. Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.