Köpök a sírodra

Köpök a sírodra

I Spit on Your Grave

Jennifer könyvet ír, és az efféle alkotómunkához nem a legjobb környezet egy nyüzsgő nagyváros, így egy időre egy nyugodt erdei kis házba költözik. A helybélieknek rögtön feltűnik a csinos lány, és egyik éjjel néhány férfi megtámadja. Ez Jennifer életének legszörnyűbb éjszakája: brutálisan megverik, megkínozzák és megalázzák, legvégül pedig sorsára hagyják - meghalni. A kegyetlen támadók arra az egyre nem számítanak, hogy Jennifer túléli a rémálmot, sőt mit több: könyörtelen bosszút áll a borzalmakért.

Forgatókönyvíró: Adam Rockoff, Meir Zarchi
Premier: 2010.05.01.

2025.05.20 Dzsenjuice

A pokol visszatér, és brutális bosszút kovácsol

Meglehetősen explicit és brutális "rape and revenge" film. Szerintem mindegyik színész hiteles, és nagyon jól megragadta karakterét. A film elején megismerjük Jennifer Hillst (Sarah Butler), a fiatal és vonzó írónőt, aki egy elszigetelt tóparti ház... Teljes kritika

A főhősnő és a sheriff nagyon nagyot alakít, a többieket pedig példásan megbüntet, persze ebből kedvenc rendőrünk sem marad ki, hiába a bereklámozott szép kis családja! Jól pörög a film, jó zenei aláfestés és bizony nem sajnáljuk benne az erőszaktevőket.Jó kis véres horror.Erősen ajánlott kategória.

2023.06.06 Kóborló

Édes a bosszú

A bosszú témáját már kismilliószor feldolgozták a hollywoodi filmstúdiók és más filmgyártó nemzetek, de számomra valahogy mindig időtállóak lesznek eme tematikával foglalkozó alkotások. Ugyanis a bosszú egy nagyon is emberi tulajdonság, és emiatt nag... Teljes kritika

2017.08.30 Deku

Ez a film nagyon erős kecsegtetett, de nem ez volt az egyetlen jó benne, szuperek voltak a színészeket eljátszó karakterek és a zene valami fenomenális. Ritka jó alkotás.

A film összbevétele 572 809 dollár volt (imdb.com).

A film forgatását 2009. november 2-án kezdték meg az amerikai Louisianában, és 2010. július 15-én fejezték be.Szerző: Kóborló

Értékelés: 5/10
(2015. 05. 18.)
Talán akkor működik igazán, ha az ember egy percig sem veszi komolyan. Vagy ha másért nem, a párját ritkítóan szar magyar szinkron miatt érdemes megnézni. Több