Nem vagyok rajongó, de elismerem, ez egy remek önéletrajzi film lett, ha lehet annak hívni. Szórakoztató, vicces, romantikus, amolyan könnyed kis film.
Zseniális magyar film, telis-tele iszonyat jó és időtálló zenével.... Koltay és Reviczky maga a csoda, de minden színész ragyogóan tette a dolgát. Korhű hangulat és ruhák, minden egyben van. Olyan sokszor nézős.
Szeretem ezt a filmet. Nagyon jó a hangulata, remek zenék csendülnek fel benne, és remek színészek alakítják a karaktereket. Minden korosztály számára élvezhető alkotás lett.
Valamikor a Made in Hungária idejében kezdett fellendülni a magyar filmipar, legalábbis számomra. Ezzel a filmmel az is tud azonosulni, aki nem a rock'n'roll kor gyermeke, ugyanis történeteket hallottunk a szüleinktől róla vagy ha más nem, mindenki j... Teljes kritika
A film összbevétele 931 885 dollár volt (imdb.com).
Bigali elvtárs szájából elhangzik: "ezeknek már nem kell a pol-beat". Ez a zenei mozgalom Amerikából indult ki, s a háborút, a faji megkülönböztetést és a kapitalizmust kritizálta. Legfőbb képviselője nyugaton Bob Dylan volt, hazánkban pedig éppen a filmben ábrázolt időszakban kezdett teret nyerni. Maga Máté Péter is egy ilyen fesztiválon indult el 1967 környékén.