Mondanám, hogy aranyos családi dráma, de nem az. Inkább komoly és kritikus jelleggel bír. Jól áll a filmnek ez az atmoszféra amit megteremt és jól tudja alkalmazni a gyerekpszichológiai motívumokat, mégis szerintem nem a gyerek szemszöge az ami lénye... Több
Egy nagyon jó drámai alkotás, amelynek középpontjában egy kislány áll és a válófélben lévő szülei, akiken olyannyira elhatalmasodik az egymás iránti gyűlölet, hogy észre sem veszik, hogy van egy gyerekük, aki miatt türtőztetniük kellene magukat. Ezut... Több
Mindenkinek fontos lesz a kislány sorsa, aki elkezdi nézni ezt a mozit, tele van érzelemmel és a szereposztás is első osztályú, nem csodálkoznék, ha a kis Maisie-t viszont látnánk még.
A hetedik évtizedemben járok, nagyon sok fájdalom ért ezalatt, mégis elfacsarodott a szívem szegény kislány szenvedései láttán. Szörnyű, hogy mit érezhet egy ártatlan gyerek a szülők válása miatt. Szerencsétlennel úgy dobálóztak, mint egy labdával. A... Több
Szívbemarkoló, érzelmes film, egy jómódban élő, mégis rendkívül nehéz sorsú kislányról. A színészek remek alakítást nyújtottak, mindenki nagyon hitelesen játszotta a karakterét.
Hát nem volt egy nagy eresztés a történet. A neves szereplők nélkül sehol sem lenne a film. A kislány jól játszott, de többet bennem nem mozgatott meg a film. Jobbra számította.
Maga a téma figyelemre méltó és érdekes lenne egy gyerek szeméből látni a dolgokat. A története nem rossz, de az érzések átadása csak részben valósult meg.
Sok filmélményt nekem nem adott. Történetben olyan művészfilm jellege volt. A párbeszédek nekem elég felületesek voltak, úgy hiányoltam az igazi érzéseket.
Erős dráma egy gyermek elhelyzeésének, nevelésének nehézségeiről. Julianne Moore-t érdekes volt a kiöregedő rocksztár szerepében látni, érdekes volt ez az anyafigura és a folyamatos hercehurca az ártatlan gyermek körül.
Jól sikerült dráma a gyermeknevelésről , felelősségről , felelősségtelenségről . Julianne Moore alakítása nagyon rendben volt , erőteljes dráma lett ez.
A film egy örökérvényű témát boncolgat, ami akár elrettentő példa is lehetne elvált szülőknek. A film vége happy endnek látszik, de marad bennünk egy hiányérzet, mert a valódi konfliktus nem oldódik meg.