Klasszikus, látványos sci-fi összetett történettel és érdekes karakterű szereplőkkel. Minden szereplő 1-1 egyéniség. Többször érdemes megnézni, hogy minden szálat megértsünk.
Amikor ez a film megjelent, egyszerűen lenyűgözött. Sok újat mutatott, viszont azt kell mondjam, hogy vannak benne dolgok, amikkel a készítők nem igazán álltak a helyzet magaslatán. Például még ennél hiteltelenebb szerelmi történetet, mint ami Trinit... Több
Igazi korszakalkotó film a Watcihowski fivérektől egy újfajta akció-thrillernek, amelyik egyben sci fi is teszi le az alapjait, olyat mutat, ameilyet eddig még senki
A fivérek megalkottak egy új világot ezzel a filmmel. Szerintem jól kivitelezett filmről beszélünk amit szívesen megnéz az ember másodjára. Abszolút ajánlom!
Rém unalmas lett a film. Semmi jó nem jut eszembe róla azon kívül, hogy legalább ennek is van egyszer vége. Inkább nem is szidnám így egyszerűen csak nem jött be és kész.
Valamiért nagyon nem jött be nekem ez a film. Nem tudom miért, de én untam. Szerintem a színészek sem a legjobbak, Keanu Reeves-t sose gondoltam jó színésznek és ezt itt is bizonyította. Csalódás!
Nagyon jól összerakott, összetett film, amiben vannak fordulatok és végig izgalmas cselekményű, magával ragadó. Érdemes többször megnézni. A színészek profik benne.
Nálam a legnagyobb kedvenc ez a film. Nagyon jól összerakott és rendkívül összetett film, ami miatt érdemes többször is megnézni, hogy a szálakat kibogózhassa a néző.
99-ben nagy várakozással mentem neki a filmnek. Az elején azt gondoltam, ez tényleg jó lesz... Aztán másfél órán keresztül csak az órát nézegettem. Olvastam, hogy lesz 4. rész. Gondoltam, adok még egy esélyt neki, hátha már más szemmel nézem, vagy má... Teljes kritika
Zseniális látványeffektusok,klassz hangulat. Tele van a film remek elgondolkodtató utalásokkal,párhuzamokkal. Keanura tökéletesen illik a szerepet,mást el se tudnák képzelni helyette. A hang és vizuális effektek is kiemelkedő és jó lett a befejezés is.
Kevés ember van, aki ne ismerné ezt a nagyszerű alkotást. Nyilvánvalóan ez a trilógia legjobb része. Örök klasszikus. Operatőri és vágó munkát illetően a díjak magukért beszélnek, remek munkát láthatunk itt is.