Robotzsaru

Robotzsaru

RoboCop
Deku

A legújabb technológiának köszönhetően sikerül újraéleszteni a rendőr, Alex Murhpy holttestét, akit szolgáltal teljesítése közben meggyilkolt egy bűnöző banda. A férfi mesterséges szerveket és végtagokat kap, melyet követően a világ legkorszerűbb rendőreként áll ismét munkába.… Több

Premier: 1987.07.17.

Robotzsaru  (2014)

Robotzsaru 3.  (1993)

Robotzsaru 2.  (1990)

Robotzsaru  (2014)

Peter Weller

2024.06.02 neki

Naaaa ez az a film

Anno emlékszem, azt hittem, egy kicsit se fogjuk látni a robotot. Azután hamar az arcomba robbantott, lőtt kb. mindent is.

2017.08.28 Deku

Meglepő módon de ez a film szerethető volt nem is kicsit, viszont hiányzott belőle valami plusz extra és emiatt inkább hajlok a közepes felé. De még így is ez nagyon pozitív vélemény.

Nem rossz kis akciómozi.Újszerűen ábrázolta a modern kori bűnüldözést. Paul Verhoeven-t nagyon kedvelem,és ebben a filmben is jól elkapta a lényeget.Persze,ma már nem üt akkorát,de klasszikus.

2016.06.18 Thibo84

Az első és második rész az igazi. Peter Weller nagyon jó választás volt Robotzsaru szerepére. A 2014-es reboot a nyomába sem ér.

A film egészében 57 elhunyt van.Szerző: Norbi

Értékelés: 7.5/10
(2021. 03. 11.)
Tagadhatatlan, hogy egy igazi kultklasszikussal van dolgunk, Robotzsaru ma már a popkultúra szerves része, és az is marad. Több