Robotzsaru

RoboCop

2024.06.02 neki

Naaaa ez az a film

Anno emlékszem, azt hittem, egy kicsit se fogjuk látni a robotot. Azután hamar az arcomba robbantott, lőtt kb. mindent is.

2017.08.28 Deku

Meglepő módon de ez a film szerethető volt nem is kicsit, viszont hiányzott belőle valami plusz extra és emiatt inkább hajlok a közepes felé. De még így is ez nagyon pozitív vélemény.

Nem rossz kis akciómozi.Újszerűen ábrázolta a modern kori bűnüldözést. Paul Verhoeven-t nagyon kedvelem,és ebben a filmben is jól elkapta a lényeget.Persze,ma már nem üt akkorát,de klasszikus.

2016.06.18 Thibo84

Az első és második rész az igazi. Peter Weller nagyon jó választás volt Robotzsaru szerepére. A 2014-es reboot a nyomába sem ér.

2015.05.04 ZeroHero

Tinikorom egyik meghatározó filmje, akkoriban jópárszor láttam videón. 25 év távlatából jó volt most megnézni. Örülök, hogy Balkay Géza volt Peter Weller hangja, és nem kapott új szinkront a film. Olvastam, hogy a szája miatt választották őt a szerep... Több

2021.12.16 rainman

Disztópia a 80-as évekből

Egy disztópikus világban Detroit a bűntől, korrupciótól mélyen átitatott város, ahol bűnözők uralják az utcákat, ahol naponta halnak meg rendőrök, az egész rendőri szervezet képtelen rendet tartani. A hasztalan küzdelembe belefásult rendőrök ráadásul... Teljes kritika

2016.05.11 wooderman

Nagyszerű film volt egykoron,még az eredeti Robotzsaru. Sajnos már túl sok feldolgozás utánzatok ,és animációk vannak aki szereti az eredeti, de egyszerű akció filmeket annak ez is tetszeni fog.

2017.06.07 szkodvig

Nagyon szeretem ezt a filmet. Sajnos nálunk rengeteg verziója és szinkronja létezik,semmikép se az újabbakkal nézzétek! Bárkinek ajánlom,aki egy jó kis akcióra vágyik.

2015.06.11 superxaba

A maga nemében egyedi akciófilm, amelyik már a nyolcvanas évek végén azt fontolgatta, hogyan állnák meg a helyüket az androidok az emberi világban, hogyan élhet szimbiózisban ember és gép.

2016.05.21 Gecko

Régi Sci-Fi egy hősies rendőrről akiből kiborgot csinálnak hogy tovább élhessen és folytathassa munkáját. Nagyon jó a sztori, tetszik a robotzsaru világa, kár volt újra feldolgozni mert nyomába sem érhet ennek az eredetinek.

2015.08.12 Corazon.Donq

Ennél rosszabbat már el se tudnék képzelni. Ezt senki se gondolhatja komolyan. Lehet velem van a baj de nekem ez sajnos nagyon nem tetszett. Időpazarlás volt ezt bátran mondhatom.

2015.05.30 zoll-e89

Nagyon jó kis film volt a maga korában igazán üdítő jelenség volt gyerekszemmel nézve. Manapság nem néztem vissza bár valószín, hogy kissé bárgyú lenne. A rebootja szintén tökéletes volt, a koncepció meglehetősen jó.

2016.04.24 johnny87

Az egyik gyerekkorom nagy kedvence amit még a mainap is bármikor megnézek.Nagyon szeretem, de csak az első részt mert a többi borzasztoan roszra sikérült.Egy igazi szuperhős film aminek a lényeg, hogy megteremtik szegényt majd ellene fordulnak és ela... Több

2016.03.25 lakilúk

A Robotzsaru a maga nemében egy valódi klasszikus, egy szatirikus scifi-akciófilm, ami látványában bőven a kor követelményei felett teljesített. A történet működött, a tartalom adott volt, Paul Verhoeven pedig remekül rakosgatta össze az építőkockáka... Több