Sztárokban nincs hiány, és Jason Statham ismét remekül lehozta a szerepét. A film kellemes csalódás volt, főképp a férjem számára, Ő ugyanis a megszokott „gagyi” cápás filmek egyikét várta, de nem azt kapta.
Pontosan annyit ad, amennyit a címe sugall! Egy nagyon látványos akciófilm, tele valószerűtlen jelenetekkel és igen jó színészi alakításokkal! Ruby Rose pedig úgy néz ki, konkrétan, mintha megrajzolták volna! :)
Jason Statham egy tőle szokatlan szerepben tűnik fel, de itt is nagyon jól alakít. Annyira tetszett a film, hogy már kb. ötször is megnéztem.
Kellemes szereplők, laza kis film , horrorhoz semmi köze , de ezt nem is bántam. Várakozásaimon simán felülteljesített!
Én szeretem azokat a filmeket, amelyek pontosan azt csinálják, amit vállalnak. Sem többet, sem kevesebbet. Ez a film - oly sok Cápa-ügy után - megpróbálta felülmúlni az elődöket, mint horror-.katasztrófafilm. Szerintem - kivéve az elsőt, mert az ötle... Több
Jason Statham tökéletes alakítása:D szép és jó film de egy óra után már untam. Akciódús, ami jó de nem az én stílusom. Katasztrófa filmnek szuper.
Aki szereti a Jason Statham filmeket annak tetszeni fog mert Statham hozza a megszokott karaktert, jön és intéz mindent (hangosan és "mocskosan"). A story rendben van de maga a film nem volt igazán izgalmas, túlságosan kiszámítható. A látványvilág zseniális emiatt megérte jegyet váltani rá. Egyszer nézős.
Nem sok Jason Statham filmet láttad eddig, de meg kell állapítanom, bitang rossz színész! Jobb filmre számítottam, délutánra elmegy.
Ez a film annyira klisés, hogy minden fontosabb történés előtt pár perccel már tudod, hogy mi lesz. Még a csavar is annyira kiszámítható, hogy legszívesebben kijöttem volna a moziteremből, annyira idegesített. Hiába a nagy nevek, ez egy ZS kategóriás akciófilm, amiből tizenkettő egy tucat.
Szerintem egy jó kis akciómozi ez a film. A 4DX csak tovább fokozza az élményt, de 3D-ben is élvezhető. Nem kell nagyon mély story-t gondolni a film mellé és akkor nem lesz csalódás. Ha csak simán egy Jurassic Park-hoz hasonló filmet szeretnél megnéz... Több
Sokkal izgalmasabb film mint vártam. A sztori elcsépelt viszont az alkotól többet kihoztak belőle mint amit akár ők is remélni mertek. Csillagos ötös nekik!