Moulin Rouge!

Moulin Rouge!

2016.04.30 Leoni

Nekem túl harsány volt a film többsége, de a páros jelenetek, és a szerelmes dalok nagyon tetszettek.

2016.04.27 mrfaktor

Igazán egyedi musical, aminek a látványvilága és hangulata nem valószínű bejön mindenkinek. Szerintem egészen szokatlan. A korabeli Párizs megidézése is elég különös lett. A színészeket nagyon jól választották ki, összeillenek a vásznon.

2015.03.19 pindurcat

Igazi klasszikus musical, nagyon jó zenével. Romantikus, vicces, könnyed, de közben remek alakítások vannak benne, simán többször nézhető.

2015.03.26 Galway

Fantasztikus történet, ami romantikus, megható, mondanivalója van. Remek betétdalokkal, csodás látványvilággal.Remekül ábrázolja a kor szellemét, és a Moulin Rouge működését. Sok sláger felcsendül benne. És rávilágit egy nagy igazságra: The show must go on..

2016.03.28 Toncsi

Combos költségvetés és drága combok mindenhol, giccs, szerelem, szenvedély - csoda, hogy a rendező nem fordult le a film felénél a rendezői székből ettől a tömény látszat-világtól, amit sikerült neki a decens Párizsból elénk varázsolnia. Valamit nagy... Több

2015.08.07 Peeves112

Minden megvan benne a tökéletes szórakozáshoz. Még ma is a könnyed műfajok egyik legnagyobbjának tekinthető. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve.

2016.02.16 Ancsika

Nem szeretem a musicaleket,de ez afilm egyszeruen magaval ragado.a tortenet sajnos szomoru,de ez a dramaisag vegig kiseri az egesz filmet.a vegen sirtam,kotelezo megnezni

2015.01.22 sggyula

Férfi létemre imádtam mindig is. A zenék szuperek és nehezen felejthetőek. A színészek jók és a vége bár egyértelmű volt, mégis megható.

2015.03.02 Atsop

Az egész történet szuper, remek dalokkal, színes látványvilággal és remek alakításokkal. Csak ajánlani tudom, én remekül szórakoztam!

2015.02.09 dombia94

Nagyon rég láttam már, de a zenéit bármikor megtudom hallgatni annyira jók! Nagyon jó film!

2015.02.23 kiscsillag8902

A dalok jók, a színészek, a kosztümök, a smink, az operatőri munka a vágás is szuper lett. Szóval nálam ez egy tökéletes film. Megható és érzelmes.

2019.12.16 Xenomorf

A Moulin Rogue-ba mindent beleöltek, amit Hollywood gondolhatott a századfordulós Párizs világáról, és az egészet áttolták egy csillogó, még romlottságában is makulátlan és lenyűgöző, alternatív világba, ahol tulajdonképpen semmi sem az, aminek látsz... Több

2014.12.10 luba323

Nicole Kidman és Ewan McGregor is parádézott ebben a színes-szagos, tüllös, flitteres, szikrázó filmben, ami elképesztő esztétikával nyúlt hozzá egy szimpla szerelmes történethez. Viszont sikerült olyan lenyűgöző allegóriában beszélnie a dologról, ho... Több

2018.11.13 z1231

Hibátlan és megindító történet, romantikus drámák közül az egyik legszebb, ráadásként nem vesz el különlegességéből a musical, mint műfaja, bár egy-két helyen erőltetettnek tűnő ez a zeneiség, de alapvetően nem zavaró, élvezhető.