Hajaj! Ez egyszerűen borzalmas volt!Sokat vártam ettől a filmtől főleg a főszereplők miatt de,sajnos hatalmas csalódást okoztak.Unalmas történet és még borzalmasabb poénok.
Adam Sandler akár jó (Nagyfiúk, Apafej), akár rossz (nincs ennyi iőm), de semmi esetre sem feldolgozás. Ebbben a gyilkosság az Orient Expressen feldolgozásban viszont rá sem ismertem. Komikusnak kellett volna maradni komám, az néha sikerült.( Ja, viszont hozott rajta egy csillagot pluszban.)
Tartottam tőle, hogy ez is egyike lesz a kínosan humorizáló Adam Sandler komédiák sorozatának, de szerencsére egy nézhető, akciójelenetekkel tarkított romantikus vígjáték lett. Jennifer Anistonon nem fog az idő, egyre csinosabb lesz. Nem vártam sokat ettől a filmtől, talán ezért okozott fokozottan kellemes meglepetést.
Egy könnyed, szórakoztató kikapcs film, nem több és nem is akar az lenni. Nekem tetszett.
Régen láttam ilyen szórakoztató vígjátékot. A film a klasszikus angol krimiket parodizálja, poénos, izgalmas, és gyönyörű helyszíneken játszódik. Adam Sandler kiválóan alakítja a bugyuta rendőrt, Jennifer Aniston pedig az ügyeletes "szőke nőt". A Kellékfeleséghez hasonlóan rendkívül vicces történet, rengeteget nevettünk rajta. Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.