The Nice Guys
Rendes fickók

Egy magánnyomozó a 70-es évek Los Angelesében egy lecsúszott pornosztár öngyilkossága után nyomoz. Az ügy talán mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek első látásra tűnik. A detektív egy összeesküvés nyomára… Több

Premier (HU): 2016.05.26.

2025.01.04 Gréta407860

Tényleg zseniális

Nem is értem, hogy maradt nekem ki eddig ez a film. A történet sem volt rossz, de így ezekkel a poénokkal együtt tényleg hatalmas. Váratlanok voltak, mondhatjuk, hogy fenomenálisak és cseppet sem erőltetettek. És nekem külön feldobta a „retró” feeling. Biztosan nem bánod meg, ha megnézed.

2016.06.02 ArpiHajdu és Réci

Régen nevettem ennyit egy film során. Ryan Goslingot jó színésznek tartottam, most pedig megmutatta, hogy szórakoztatni is tud. Russell Crowenak pedig sikerült elfeledtetnie a Nyomorultakbeli "alakítását". Az év egyik legszórakozatóbb filmje, hiába v... Több

2017.02.17 dulkap

Remek kis buddy-movie kiváló színészekkel, izgalmas és vicces forgatókönyvvel. Ugyan időnként feleslegesen próbál dramatizálni és a film ritmusa is meg-megdöccen, de ettől függetlenül egy nagyon élvezet akciómozi, remek hangulattal és jó poénokkal.

2016.05.27 Bogi87

Shane Black 1977-ben játszódó rendkívül szórakoztató vígjátéka egyszerre frappáns, szókimondó, pörgős, váratlan és még tartalmas is. Ryan Gosling és Russell Crowe a csúcsformáját hozza ebben az akcióvígjátékban.

A film összbevétele 62 788 218 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 158 342 526 forintot termelt. A hazai mozik összesen 109 978 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film nyitányában a Warner Brothers 1970-es évekbeli logója látható.Szerző: ArpiHajdu és Réci

Értékelés: 8/10
(2016. 06. 01.)
Ha valamit felrónék Blacknek, az csupán az ügy megoldását jelentő összeesküvés lenne, kicsit elnagyolt lett ugyanis az eseményeket mozgató háttérsztori, de annyi baj legyen: a hangsúly úgyis a nevettetésen és a múltidézésen van – és abban bizony egy percig sincs hiba. Több