Az Otthonom, Idaho című filmdráma főhőse Scott Favor, akit kortársaival ellentétben a lázadás és a polgármester apja elleni dac sodort a lézengő, prostituálódott fiatalok sorába. Legjobb barátja az érzékeny lelkű Mike, akivel közösen indulnak a fiú… Több

A kép forrása: New Line Cinema

80 Otthonom, Idaho (1991)
Igen, ez a film kifejezetten nehéz. Súly az ember vállán. Kell hozzá az érzékenységnek egy bizonyos túlfoka, hogy ne találd unalmasnak, és érezd a lényeget. Aki erre képes, annak sokat ad. Örülök, hogy láttam!
Ez a film egy gyöngyszem. A történetbe beleszövődik egy Shakespeare dráma története, ami persze a témából adódóan nagyon szokatlan. A szereplők csodásak, Keanu remek, River Phoenix mégis teljesen magáévá teszi a filmet. Nagyszerű színész volt, nagyon kér érte. Személyes kedvencem ez a film.
Merész ez a film ma is, aki szeret zavarban jönni, annak mindenképpen érdemes megnézni.Keanu Reeves jó fiatal volt még, de remek alakítást nyújtott.
A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.