Idegpálya

Nerve

2018.01.30 diumiu

Egy nagyon egyedi és izgalmas világot mutat be a film, ami talán meg is történhet?! Nem tudom, de azt igen, hogy nagyon tetszett a film megvalósítása, a szereplők. Izgalmas, nagyon lekötött, ajánlom mindenkinek.

2016.09.26 Greeta

Az alapötlet jó tetszett, de voltak benne logikai bakik és ez a tini szenvedés sem tetszett.

2017.07.23 Lonka

Nem volt rossz a film, de valahogy úgy vagyok vele, hogy jó megnéztük, de nem vágyom rá hogy újra megnézzem. A története kicsit béna és Emma Roberts játéka sem tetszett.

2016.09.22 MKristijan

Határozott görbetükör a mai világra, annyira.reálisnak hat hogy szinte meg is.történhetne. :) nagyon tetszett a film.

2016.10.14 lolita13

miután láttam az előzetesét alig bírtam kívárni a megjelenését. Nagyon izgalmas volt és teljesen passzolnak egymáshoz a főszerplők.

2019.01.26 Timcsi

A története elég erőltetett volt, no meg a feladatok is hagynak némi kívánni valót maguk után. Középszerű.

2019.04.14 petraszab

Nem kell sokat várni tőle és nem fog csalódni az ember. A szereplők jól hozták a a karaktereket.

2019.07.31 Syracuse

Ki a halálnak nem az esete Emma Roberts?!

Oké, az első 10 perc margójára: Ki a halálnak nem az esete Emma Roberts?! Egyébként teljesen nézhető film, egyszer mindenkinek ajánlom.

2020.10.09 belavagyok

Kicsit butácska a története a filmben és a benne levő szereplők is, emiatt nekem nem valami hihető a története.

2016.11.22 Borga

Jajj de kár azért az utolsó 10-15 percért... az annyira nem kellett volna bele, sokat levont a film értékéből, viszont még így is azt mondom, hogy egy nagyon szórakoztató, izgalmas filmet láttam, szuper élmény volt.

2017.02.04 a-arnold

Nekem bejött... Elég idegtépő film, de épp ez a lényege. Emma Roberts miatt néztem meg, és megérte... :) Ütős filmet hoztak össze!

2016.10.24 jencike1985

Nem láttam még de már nagyon szeretném megnézni. Engem lenyűgözött a történet. Jó színészek vannak benne, tehát ott a a helyem a moziba és ott is az első sorba! Nagyon várom már így látatlanba megbízok benne és 5 csillagot kap!

2020.11.02 Kanyi

Tetszett, hogy a film az internetet és az okostelefont használja fel, viszont szerintem ez egy hatalmas kihasználatlan lehetőség volt.

2018.02.02 authorgirlll

Mielőtt megnéztem sokat hallottam róla de nem okozott csalódást legalábbis negatív értelemben nem. A vége kicsit lapos lett én vártam volna egy konkrét főgonoszt de nagyon szépen bemutatja a modern világ hibáit.