Érdekes film, melyben sok tanulságot rejtettek el a készítők és igyekeztek ezt hozzáértő színészekkel megjeleníteni, de valami mégis hiányzott belőle.
Nagyon hasonló, mint a most mozikban ment Öldöklő szerelem. Heigl jól hozz a kissé zizzent feleség karakterét, de elég sablonos és kiszámítható film.
Számomra nem volt valami hiteles a történet. A leírás felkeltette az érdeklődésemet, de az elejét leszámítva eléggé lapos volt a történet és eléggé közhelyes a vége.
Kellett vagy 50 perc mire hozzaszoktam Katherine Heigl hangjához. Az eddig filmjei utan, jol áll neki ez a szerep. Utolag belegondolva maga a film nem is rossz, egyszer mindenképp meg lehet nezni.
Csak egy nő haragjától óvjon meg minket az Úr! :) Én több galád tettet tettem volna bele. Közepes volt, kicsit kiszámítható történettel.
Ez az a film, aminek a készítői nem tudták, hogy vígjátékot, romantikus komédiát, társadalomkritikus pszicho-drámát, vagy épp horrort akarnak forgatni. És mivel a néző közben folyamatosan próbál alkalmazkodni, de nem tud, így értetlenül áll fel a v... Több
Közepesre tudom értékelni ezt a filmet. A történet nagyon jó lenne, és lehetett volna belőle egy szuper thrillert készíteni, ha úgy állnak hozzá. Ez a műfajok keveredése nem tudom kinek jön be. Sok helyen idegesítő, hogy komoly részeket gyermeteg ide... Több
Életszerűtlen gagyi egyszerű film. Realitása 0 és egyáltalán nem meggyőző a színészi alakítás sem. A színészektol jobbat vártam de sajnos egy átlag alatti film lett a szememben.
Nem győzött meg a film. Egyrészt mert nincsenek szerethető, normális karakterek, másrészt mert nulla a történet. Sablonos alapötletből indul, ami végéig lapos marad.