Sokkal-sokkal jobb volt ez a film annál, mint amire az előzetes engedni következtetett. Nagy elvárásokkal ne legyünk vele szemben, de egyszer simán mgnézhető. Moziban kimondottan látványos lehetett.
Nem volt rossz film ez a Pompeii, de nem hagyott bennem mély benyomást, ellenben sok kérdés felvetődött a filmmel kapcsolatban. A szerelmi szálat egy kissé eltúlzottnak éreztem, a gladiátor küzdelmek tetszettek.
Látványban csillagos ötös volt a film, ezt el kell ismerni. Egyébként egyszer nézhető, nem lett rossz, de nem is kiemelkedő. Egy kicsit gladiátorfilm, egy kicsit katasztrófafilm, valamint romantikus dráma keveréke. A befejezés jó lett.
Rosszabbra számítottam, pedig nem is volt ez a film annyira rossz. Egyszer simán meg lehet nézni. Többet is ki lehetett volna hozni belőle ez tény, de egy tök átlagos, egyszeri fogyasztásra alkalmas filmet kaptam.
Az alapkoncepció akár nagyon ígéretes is lehetne, de minden cselekményszál, motivációs vonal annyira felületes, hogy hamar elbukik. A látványra legalább adtak, sok a harcjelenet.
Egy nagyon látványgazdg szerelmi történet a Pompeji. A látvány számomra teljesen hiteles volt, a főszereplők karaktere nagyon szerethető volt, így hamar megkedveltem őket. Szép történet.
Egy újabb giccses, klisékbe áztatott, szenzációhajhász katasztrófafilm. Nem több. Ez a Pompeji. Ha egy ZS- kategóriás filmről beszélnénk, ami megnevetteti a nézőket, akkor nem lenne semmi baj Pompejivel, de sajnos csak a fejünket fogva tudunk megbotránkozva nevetni azon, hogy mennyire el lett rontva ez a méregdrága film.
A törrténet izgalmas, pörgős, látványos, a főhős versenyt fut az idővel, és gladiátori kűzdelme felejthetetlen. Nagy élményt nyújtott a film, nagyszerű látvány és jelenetek, moziban érdemes megnézni, vagy legalábbis nagy képernyőn.
Először is, én imádom az ókori, középkori kosztümös filmeket. A római-kori történetek pedig mindig is tetszettek. Szép környezet, kard ki kard, véres harcok, jó zene. Az alaptörténet remek lenne. Kár, hogy egy ilyen gyenge és unalmas story-t sikerült kihozniuk a kedves készítőknek ebből a filmből.
Eléggé sablonosra sikeredett. Tucat film, hogy legyen egy sokadik ilyen, talán egy-két jó vágáson meg a látványon kívül nem is lehet mást kiemelni, tele volt koppintással mint pl. az arénában zajló csatajelenet. Egy az egyben a Gladiátor című filmből lett koppintva, csak az ott legalább izgalmas volt.
Nekem tetszett a fiim, még ha nem is száz százalékosan hiteles is. Látványos,akciódús, izgalmas és a megható drámai jelenetek lekötik a néző figyelmét. Nagyon jó a befejezése, izgalmas, fordulatos kivitelezés.
A története nem egy nagy durranás, de mégis nézhető film. Nagyon látványos film. A színészek alakítása nem nagy dobbanás, de végig néztem és valamiért lekötött!
Végül is nem csalódtam a filmben, tudtam, hogy sajnos nem Happy end lesz a vége, hiszen mint tudjuk, Pompejit maga alá temette a láva, túlélők nem nagyon lehettek, ahhoz repülővel kellett volna elmenekülniük a láva- és hamueső elől. A látvánnyal rés... Több