Alien: Covenant

Alien: Covenant

2024.06.29 Leslie77

Legrosszabb Alien-film

Prometheus után ez gyengére sikerült. Ami nem tetszett, hogy megölték Elizabeth karakterét, David pedig újraalkotta a xenókat.

2022.03.05 Deadly-Assassin

Nem rossz,DE!

A prometheus után sajnos ez nem követte a történetszálat.A színészek kb. mind ugyanazt a szintet hozzák, a főszereplő az, aki tökösebb közülük, de Ripleyhez és Shaw Doktorhoz elmarad a teljsesítménye. A gore működik, igaz lehetne még több pillanat az unalmas furulyázgatások helyett. Ez egy jó film, de közel sem tökéletes, önállóan. Franchise szinten inkább közepes, talán a szériák egyik leggyengébb darabja, de sokat elmond, hogy még így sem nevezhető csapnivalónak.

2017.05.18 grigoriy1rem

Na azt hiszem erre vártunk, Ridely Scott visszatért a gyökerekhez, és bár még mindig nem nőtt fel a Nyolcadik utashoz, ez az az Alien-mozi, aminek a prometheusnak is lennie kellett volna. Remek rendezés, nagyszerű alakítások, hiányzott már ez!

2024.10.19 FB90

Kiváló

Nagyon tetszett, ahogy a xenomorph fejlődött ebben a részben. Tanítható (lenne), és kezd egyre inkább humanoid lenni. A történet szerintem zseniális, szerencsére nem kaptunk a tipik amcsis dolgokból, mint az Alien vs. Predator 2-ben. Az egyetlen,ami nem tetszett, az az, hogy a végén kiszámítható volt, hogy az űrhajóra David szállt fel. Ettől függetlenül jár a maximális pontszám.

2019.12.05 freeman

Király film

2017.05.19 lakilúk

Hát kicsit vegyesek az érzéseim, mert bár lényegesen jobb filmről van szó, mint amilyen a Prometheus volt, de ennek ellenére nem vagyok meggyőzve. Az első két Alien mozi abszolút favorit, de egy hat részes franchise-ból a harmadik legjobb film még mindig csak az átlag. Jó volt, de nem tudok három csillagnál többet adni rá.

2017.05.19 doriiii

Én sokkal többet vártam ettől a filmtől. Jó néhány rész volt, amin unatkoztam és ez kicsit ki is ábrándított. A másik negatívum, hogy nem lehetett rajta úgy isten igazán megijedni, nem döbbentett le, pedig a látvány teljesen lenyűgözött engem, de val... Több

2021.09.21 Vári Bali Nézhetetlen

A cikk olvasása után szántam rá magam tegnap este a film megtekintésére. Nem vesztettem semmit, hogy csak most akartam megnézni. Kb. a feléig jutottam beletekergetve. Úgy sz*r, ahogy van. Kár volt megcsinálni. Olyan ”része” lett az Alien sorozatnak, mint a Star Wars utolsó 3 epizódja???