Ragadozók

Ragadozók

Predators
Ronin

Egy elit harcosokból álló csapat egy látszólag lakatlan bolygón találja magát. Nem ismerik egymást, de azt sem tudják, hogy kerültek oda. A csapat tagjai az orvos kivételével hidegvérű gyilkosok, ezen a bolygón azonban most nem ragadozók, hanem egyszerű… Több

Forgatókönyvíró: Jim Thomas, John Thomas
Premier (HU): 2010.08.19.
Topher Grace
Alice Braga
Alice Braga
Laurence Fishburne

2025.01.30 Dr. Houseman

A Predátor-filmek közt az egyik legjobb

Én is azok közé tartozom, akiknek bejött Antal Nimród 2010-es rendezése, a Ragadozók. Értékelhetjük ezt a filmet Predator-moziként és önmagában is, de mindkét összevetésben megállja a helyét. A főszerepet Adrien Brody kapta, akiről első hallásra én is nehezen tudtam elképzelni, hogy alkalmas lesz a kemény kommandós karakterére, de meglepetésre, jól csinálta. Szikár, szívós és kíméletlen gyilkológéppé változik, aki végül felgöngyölíti azt a rejtélyt is, hogy mit keres egy válogatott gyilkosokból álló csapat egy idegen égitesten, a predátoroknak kiszolgáltatva. Sőt, a végén le is győz egy ilyen dögöt. Szerintem nagyon jó a rendezés, folyamatosan adagolja a meglepetéseket és fordulatokat. Jók a predi-kutyák is, a frászt hozzák a nézőre. A legjobban a zárás tetszett, ahogyan felülkerekednek a lényeken. Úgy gondolom, alulértékelt ez a film, mert egyértelműen dupla A kategóriás és erős 4 csillagos. Én többször láttam, és mindig tetszett. Ajánlom a Predi-rajongóknak és az akciófilm-fanoknak egyaránt.

2017.09.24 Deku

Ez a film végre valami újat tudott mutatni, eszméletlen. Kifejezetten szép lett a látvány amit elénk tártak és a történet is borzasztó jó lett. Mindenképpen ajánlom ezt mindenkinek. Nagyon király.

2017.11.14 Laca//Ho/rr/oR//

Voltak olyan jelenetek, amik nagyon tetszettek és elég sokat foglalkoztatták a predatorokat, arról nem is beszélve, hogy egy magyar rendező keze is benne van. Maga az elképzelés a story az új környezet elég érdekes és szerintem jó lett.

2018.03.14 indingo

Sok kérdőjel maradta bennem amire a film nem adott választ! Miért pont őket vitték arra a bolygóra, ki/kik álltak az egész mögött. Mi volt ez a kétféle UFOKA harc?

A vadászkutyák feje arról a koponyáról lett mintázva, ami a Predátor 2 végén látható koponyák között is megtalálható.Szerző: stevepisti

Értékelés: 7.5/10
(2018. 10. 25.)
Elfeledett vadászidény
Nimród erőssége tehát főként az akciójelenetekben, és az azokat követő valóban feszült menekülésekben mutatkozik meg, azonban az ezeket összetartó vékonynak tűnő történet ellenére, a film valóban igyekszik kiterjeszteni a Predatorok-filmekben látott, amúgy meglehetősen vékony mitológiáját, sőt határozottan kijelenti, hogy az eredeti 1987-es filmben... Több