Hidegvér

Reptile

2024.03.01 Szentgróti Patrik

Egy átlagos krimi, semmi újat nem mutat, le lehetett volna rendezni egy másfél órában a filmet, de amúgy tényleg fenntartja az ember érdeklődését.

2024.10.08 Török389133

Érdekes film, folyamatosan adagolja az új információkat, de néha elég össze-vissza és nehezen követhető. 3,5 csillagot adnék neki, de 4-et nem.

2023.10.02 Zsuzsanna395645 Nézhetetlen

...bár el se kezdtem volna...

Bóvli, unalmas, vontatott, szanaszét film... semmi jót nem tudok mondani róla.

2023.12.23 Lali a lila ló

Kifejezetten jó volt nézni

Örömmel nyugtáztam a végén, hogy végre sikerült egy jó krimit választanom, ami végre nem egy keszekusza akciófilmbe torkollik, amin lehet gondolkodni, van üzenete, vannak karakterek benne és engedi a nézőt is agyalni, gondolkodni. Ajánlom jó szívvel, mert megéri megnézni!

2023.09.29 Sandor

Szeretem az ilyen komótos filmeket

Szeretem Benicio del Toro játékát. Szépek a képek, jó a zene, végig úgy érezzük, hogy csúnya vége lesz. Vagy?

2023.11.19 Szarka Eszter

Jó értékelés miatt néztem meg a filmet. Nagyon megérte, szuper jó film volt. Kicsit belassult a közepén, de újraindult. Figyelni kellett minden mozdulatra, mondatra. Nem tudtam kitalálni, kik vannak benne a dologban, végigizgultam. Ajánlom mindenkinek!

2023.09.30 lollipopp

Egy ütős sztori és Benicio del Toro - hol lehet itt elrontani valamit? Már egy ideje igencsak kerülöm a Netflixet, mert rengeteg szennyet önt magából, erre néha-néha előrukkolnak valami ilyesmivel. Szóval megéri visszanézni azért.

2023.09.26 SuperBoi

Izgalmas, karakterfókuszú, nyomozós thriller. Ez a műfaj az egyik kedvencem és ez igazán jól sikerült. Csak ajánlani tudom.