Reszkessetek betörők 4.

Reszkessetek betörők 4.

Home Alone 4

A Reszkessetek betörők negyedik részében Kevin az ünnepeket édesapjánál tölti - szülei válását követően apja új társra találat a csinos Natalie személyében. A lány otthona nagyon modern, szinte minden távműködtetésű és komputerizált. Kevin a technikai… Több

Forgatókönyvíró: John Hughes
Premier (HU): 2006.03.01. | Disney+ (2022.06.14.)
Erick Avari
Missi Pyle
French Stewart
Jason Beghe
Missi Pyle

2024.12.28 karrraaa

Jó, nem volt borzasztó, de azért na elég furi volt. Annyira azért nem volt vicces sem, és így más színészekkel is elég béna volt. Tudom, hogy a Reszkessetek, betörők! 3-ban sem azok a színészek, de abban legalább nem próbálják az előző részek storyját követni.

2017.05.07 mamiéstöti2

Még a harmadik részt érdemes volt megcsinálni, de ez egy hatalmas hiba volt. Semmi értékelhető nincs benne. Nem is hasonlít az előzőkre és nem is vicces.

2024.12.08 Brownster

Egy újabb nagy csalódás Macaulay nélkül

Láttam a filmet, és... Rettentően borzalmas, megint megváltoztatták a szereplőket. Az 1-3. filmmel ellentétben már egy automataféle házban vagyunk. Kevinünk vigyázz a házra, családi bonyodalmak sorozata, amíg a férj és női betörő be nem tör a házba, majd a végén letartoztatják. Eskü, az 1-2. sztem sokkal jobb volt, nem úgy, mint a többi. Ez egy gyenge, fájó pont volt, sajnos.

2017.10.27 SzFa

A Reszkesetek betörők Macaulay Culkin nélkül nem az igazi. A történet már nem eredeti sőt bugyuta, és a Mike Weinberg alakítása pedig rettentess. Sajnos a szériát szerintem rontja ez a rész.