George, a magányos és fatalista tinédzser, aki úgy jutott el a végzős évfolyamig, hogy egy napot sem tanult igazán, összebarátkozik Sallyvel, a népszerű, de bonyolult lánnyal, aki felismeri benne a rokonlelket.

Igen, tudom, erről a filmről nagyon sok rosszat el lehet mondani. Tele van klisékkel, kiszámítható, hatásvadász stb. El tudom képzelni, hogy ha egy másik pillanatban nézem meg, akkor azt mondom, hogy egy ennyire romantikus (értsd: nyálas) filmnek egy... Több
Nincs különleges története, de számomra mégis egy nagyon kedvelhető film volt. Freddie Highmore játéka nagyon természetes és hiteles volt.
A színészek miatt néztem meg a filmet. Nekem egyáltalán nem tetszett se a történet, se a színészi alakítás. Annyira unalmas volt számomra az egész, alig vártam, hogy vége legyen, sokkal többet vártam ettől a filmtől, kár érte.