A szoba

Room

2018.07.22 kisssjanka

Megindító, döbbenetes dráma, tele feszültséggel. A közepe felé, a szabadulás után azt hinné az ember, hogy vége a filmnek, de az igazi mondanivaló utána jön.

2017.03.27 Szinano

Az egyik legütősebb, legdurvább, legnehezebben emészthető film, amit az utóbbi időszakban láttam. Nagyon megdöbbentett a film és csak sorolni tudnám azt a rengeteg dolgot, hogy miért tartom az adott év legjobb filmjének.

2016.09.22 kecsaa

Az Oscar-díj átadót élőben néztem és végig azért szurkoltam, ez a film kapja meg a legjobb filmnek járó díjat, ugyanis nekem messze a kedvencem volt. Brie Larson fantasztikus volt, Jacob Tremblay ígéretes tehetség.

2016.09.17 krazucsi

Kötelező darab. Nemcsak az idi, hanem az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Pattanásig feszült thriller. Érezhetően két részre oszlik, a szabadulás előtti, illetve a szabadulás utáni életre,m egészen más hangulatot keltve és más gondolatokat ébrestve a nézőben.

2016.05.03 Kutyus

Nagyon érdekes és egyedi hangulatú a film. Nem egy sablonos darab, az biztos. Van egy különleges hangulata, feszültséggel és izgalommal teli, szórakoztató film.

2016.02.02 Kandurbaba

Elgondolkoztató, mély érzelmű film, ami egy igazán ötletes és nem mindennapos történettel áll elő. Egyedi film, karakteres szereplőkkel és hiteles alakítással.

2017.10.21 Minka

Többet vártam ettől a filmtől, mert szeretem az ilyesmit de....a kijutásuk után már egyáltalán nem tetszett, főleg a vége... Nekem kissé ellaposodott az egész és inkább untam és azon drukkoltam, hogy hátha lesz még valami váratlan csavar vagy ilyesmi...de nem lett....

2018.01.04 Dius0520

Hihetetlenül megindító film. Olyan jól érzékeltet minden egyes érzelmet, mintha én magam élném át. Nagyon tetszik, amellett is, hogy nagyon kellemetlen hangulatot áraszt magából a kezdetektől.

2016.06.24 laci044

A 2016-os Oscar gála gyöngyszeme! Nem tudom mikor láttam utoljára ilyen szép drámát. A főszereplők maximálisan közel kerültek hozzám a játék idő alatt ami az írok mellett a színészek érdeme is. Brie Larson és Jacob Tremblay elképesztően jól működnek ... Több

2020.11.29 Patya94

Szerencsére ezt a filmet még akkor láttam, amikor Brie Larson feminista, férfialázó munkássága nem volt ennyire mainstream, és nem idegesített halálra vele. Viszont egy valami már itt is jellemző volt rá: az állandóan búvalb*szott, dögöljön meg minde... Több

2016.11.28 Szőr SzereLő

Az első 15 perc után azt hittem kikapcsolom a filmet, de mégse tettem, és jól döntöttem. Olyan szinten tudtam azonusulni a szereplőkkel és a történettel hogy az valami eszméletlen. Velük sírtam és nevettem. Iszonyatosan komoly film. Abszolult egyedi film. Kevés hasonlót láttam.

2016.04.25 Macko

Van igazi mondanivalója a filmnek, érzelmileg is magával ragadó és elgondolkoztató. Igazi dráma, ami meghatja a nézőt és a sztori is izgalmas és ötletes.

2017.05.22 NLHF

Régen láttam ilyen jó drámát. És ahhoz képest, hogy a film jelentős része egy szobában játszódik, dinamikus volt a cselekmény, izgalmas. Igazi érzelmeket képes kiváltani a nézőből, anélkül, hogy nyálas lenne. Nagyon szép film

2016.03.24 Kiccsi7

Rég sírtam filmen, ezt megkönnyeztem. Annyira megérintett, annyira tetszett, én a kisfiúnak is adtam volna Oscart, mert szerintem ő is fantasztikusan játszott. Nagyon ajánlom, bármikor, bármennyiszer.