A pók hálójában

A pók hálójában

Along Came a Spider

A pók hálójában (2001) Morgan Freeman Dr. Crossa egy elrabolt szenátorlány ügyében nyomoz, miután az emberrabló váltságdíj helyett őt keresi; a MAFAB közösségének véleménye alapján a fordulatok jelentik az egyik fő vonzerejét. Lee Tamahori drámai thrillerében az összeesküvés, a rendőrségi nyomozás és a pszichológiai feszültség szövi egyre sűrűbbre az ügyet. Freeman mellett Monica Potter és Michael Wincott látható a főbb szerepekben. A visszajelzések szerint Freeman alakítása és a meglepetéseket tartogató történet működik a legjobban, bár a tempót és a befejezést többen vitatják. A film a MAFAB.hu közösségétől 22 értékelés alapján 74%-os tetszésindexet kapott, ami kedvező eredménynek számít.

Hirdetés

Megant, egy szenátor lányát elrabolják, de az emberrabló ahelyett, hogy váltságdíjat kérne, Dr. Crosst szeretné elérni. Mi az oka ennek a különös döntésnek? A pszichológus utánajár a dolognak, a rejtély felgöngyölítése érdekében, Jezzie Flannigan, egy fiatal ügynök is csatlakozik hozzá. Cross hamar… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Kanada

Penelope Ann Miller
Michael Moriarty
Jay O. Sanders

2026.09.05 Gyorvik

Szokványos, mondhatni jellegtelen főszereplőink a maguktól elvárhatót hozzák, egyedül Michael Wincott emelkedik ki mindebből, aki igazán elveszett tehetség, és sosem kapta meg a hozzá illő méltó szerepeket.

2016.08.05 mamiéstöti2

Tetszett ez a film, izgalmas magával ragadó történet. Morgan Freeman elég nagyot alakít benne. Ajánlom mindenkinek.

2025.09.14 SaSa

majdnem 5-ös

Végig izgalmas, a meglepetés nálam betalált, nem számítottam hasonlóra sem. Néhol lelassul ugyan a film, de nem annyira, hogy elmenjen az ember kedve tőle. Tulajdonképpen egyetlen negatívumot emelnék ki. Szerintem a főszereplő nő nem volt oda való.... küllemre sem és játékra sem. Nekem legalábbis.

2018.12.03 harnas1207

Nekem tetszett a film, és a csavarok is helyén voltak. De a befejezés irritálóan rossz lett. Minek kellett a happy end?

A pók hálójában (2001) később készült mint A gyűjtő (1997), a könyvek kronológiája azonban pont az ellenkezője. Szerző: rbernadett