Az új-mexikói Roswellben idegenek élnek a földlakók között, és próbálnak eligazodni a hétköznapokban.
(Varga_Júlia)
(Varga_Júlia)Érdekes volt, és talán még jó is lehetne, ha a 3. évadban nem megy el más irányba. Amber Midthunderben egyedül nem csalódtam, és már ott tudtam, hogy ő vinni fogja még valamire, rá nem sokkal később jelent meg a Prey. A többit már tudjuk.
A sorozat minősége eléggé ingadozik, de én főleg 2 karakter miatt nézem, és az ő történetszálaikban sosem csalódok. Michael és Alex egyszerűen zseniális kis páros. Az új évad vége felé végre újra összejöttek, úgyhogy békésen várhatom az új évadot. A ... Több
Nem rajongok a CW sorozataiért, pár kétségkívül volt pár erősebb húzásuk, de a New Mexico inkább az átlag alatti szintet ütögeti szájbarágós politikai mondanivalójával és olcsó megvalósításával. Ez így igen sovány....
Az első rész kivételével az összes epizód egy 90-es évekbeli népszerű dal után kapta a címét.
A sorozat pont húsz évvel az eredeti Roswell-széria után debütált a televíziók képernyőin.