Mérgező örökség

Legado
Érdekességek

Sorozat áttekintés

1. évad (2025) - 8 epizód

Federico Seligman visszavonul, hogy felépüljön betegségéből, de visszatérve azt tapasztalja, hogy fiai megváltoztatták az addigi üzleti irányt. Az elképzelhetetlent is megteszi, hogy megakadályozza őket abban, hogy tönkretegyék az… Több

Ország: Spanyolország
Premier: 2025.05.16. | Netflix (2025.05.16.)
Iván Pellicer
Maria Morera Colomer

2025.05.20 Wild-W

Az első epizód után azt hittem, hogy ez lesz az új kedvencem, de a lendület hamar alábbhagyott. A történet kiszámítható, és a karakterek sem fejlődnek igazán. Kár érte, mert az alapötlet ígéretes volt.

2025.05.20 SztarkTóni

Ez a sorozat megmutatja, milyen messzire képesek elmenni az emberek a hatalomért. A családi kapcsolatok ábrázolása hiteles és megrázó. Minden epizód után újabb kérdések merültek fel bennem.

2025.05.19 danda115

A történet alapötlete érdekes, de néha túlzottan elnyújtottnak éreztem a cselekményt. Voltak izgalmas pillanatok, de összességében nem ragadott magával annyira, mint vártam.

2025.05.16 Esem

Ez a sorozat olyan, mint az Utódlás, csak több borral és kevesebb amerikai arroganciával. A családi dráma, a médiabirodalom és a hatalmi harcok kombinációja lenyűgöző. Federico karaktere egyszerre szerethető és gyűlölhető, ami még izgalmasabbá teszi a történetet.

A Nagy Fehér Főnök
2022